Brand-ul Cabinet Plus aparține persoanei juridice „Acvilin-Grup” SRL. Pe piața mobilei de oficiu este present din 2001. Primii doi ani compania a efectuat livrarea cîtorva modele de fotolii de birou spre realizare în magazinele partenerilor noștri.

În 2003 a fost deschis propriul show-room în Chișinău la adresa: Miron Costin 13/1. Aceasta era o zonă de expoziție specializată cu o suprafață de aproximativ 350 m2, unde am prezentat mobilă pentru oficii de la noul nostru partener– compania „MERX” (Ucraina), precum și fotolii și scaune de oficiu de la unul dintre cei mai mari producători ai Ucrainei – uzina „ AMF”.

În fiecare an noi am extins ofertele noastre pentru clienți, am reușit să creăm un departament eficient de vînzări și cel mai bun salon din Moldova din punct de vedere al sortimentului de mobilier pentru oficiu. Odată cu creșterea productivității ne-am străduit să menținem și calitatea serviciilor, astfel 90% din clienții, care revin în salonul nostru, confirmă acest fapt.

În anul 2013 am celebrat 10 ani de activitate pe piața Moldovei. În 2014 am extins show-roomul pînă la 500 m2 și astfel am avut posibilitatea să oferim mai multe soluții finite pentru oficii. Efectuînd niște totaluri parțiale putem să ne mîndrim de următoarele rezultate:

- suntem lideri pe piața mobilei de oficiu cu un portfoliu de 15 companii - furnizori de mobilă și fotolii pentru oficii cu destinație și buget diferit;
- suntem prezenți pe scară largă, produsele pentru oficii Cabinet Plus pot fi găsite în saloanele specializate, în rețelele de comercializare, hipermarkete de materiale de construcții, internet-magazine și alte zone de comercializare;
- serviciile noastre sunt asociate de clienți cu rapiditate, fiabilitate, raport optim preț/calitate a produselor.

Produse de clasă mondială, cu o garanție de până la 5 ani

Showroom în Chișinău

Cabinet Plus vă oferă;Consiliere operațională de experți, folosind diferite canale de comunicare;
Design profesional cu propriul departament de proiectare;Mobila de birou de calitate, scaune si fotolii ergonomice, lumina profesională și partițiile furnizorii europeni;Ordinul de livrare emis la usa clientului, precum și asamblarea mobilei cu ajutorul angajaților cu normă întreagă.
Service post-vânzare

Cabinet Plus © All rights reserved.