AIRPORT CHISINAU

Avioane a 19 companii aeriene operează regulat zboruri în 40 de direcții de la aeroportul din Chișinău. După renovare, Aeroportul Chișinău aproape că și-a dublat fluxul la 750 de pasageri pe oră, anual aeroportul servește mai mult de 3.000.000 de pasageri. În 2020, aeroportul a sărbătorit a 76-a aniversare.

 

Apel

Ca parte a unui proiect de reconstrucție, a fost necesară producerea și asamblarea mobilierului pentru zona de control vamal, zonele de check-in și check-out, departamentele de recepție și linii aeriene. Soluțiile pentru acest proiect trebuie să respecte standardele internaționale de siguranță (ICAO, ECAC), precum și cerințele companiilor aeriene care operează pe Aeroportul Internațional Chișinău, folosind în același timp concepte de proiectare dificil de implementat.

 

AIRPORT CHISINAU

Decizie

Forța și rezistența au devenit temelia în jurul căreia a fost construit proiectul Aeroportului Internațional Chișinău. Multe dintre soluțiile utilizate în proiect pot fi realizate doar de echipa Cabinet Plus. Singurul concurent echipei noastre a fost o companie britanică, specializată exclusiv în proiecte pentru  aeroporturi. Inginerii noștri au oferit o soluție complet identică, la jumătate din preț.

 

AIRPORT CHISINAU
Plăci și tocuri din oțel inoxidabil.
Foaie HPL îndoită.
Blat din piatră artificială.

Rezultat

Aeroportul Chișinău a devenit câștigătorul competiției „Cel mai bun aeroport al anului din țările CSI” a Asociației „Aeroport” de șase ori la rând: patru victorii la nominalizarea „Aeroportul în dezvoltare intensivă” (în 2007, 2008, 2010 și 2012). Felicităm echipa Aeroportului Chișinău pentru o realizare atât de importantă și suntem încrezuți că, cu produsele companiei noastre, clienții noștri vor obține un succes și mai mare.

 

Alte lucrari

Proiect
MAIB
MAIB
Urmatorul
Proiect
Președinția RM
Președinția RM
Urmatorul
Proiect
CVARTAL IMOBIL
CVARTAL IMOBIL
Urmatorul

Lasă o solicitare

La baza unui proiect de succes se află comunicarea, studiul și analiza. Știi de ce are nevoie afacerea ta. Știm cum să realizăm acest lucru. Împreună dezvăluim potențialul ascuns al spațiului de birouri.

Marci

Produse de talie mondială cu o garanție de până la 5 ani