LAFARGE

Lafarge este lider mondial pe piața materialelor de construcție.
 

Primul proiect major este construcția canalului Suez.
 

Compania fondată în 1864.

 

Lafarge se construiește în jurul ideii “Building for growth”. Scopul principal este de a conduce la o creștere continuă și simplificare a afacerilor prin crearea proiectelor atractive și de încredere. În toată lumea, pentru compania Lafarge lucrează peste 78 mii de oameni. În 2009, compania a vândut peste 150 milioane de tone de ciment.
 

Apel

Un concept original a fost ales pentru biroul companiei în Moldova. Sarcina principală este de a sublinia amploarea companiei și fiabilitatea acesteia. De a demonstra că Lafarge ca partener este la fel de puternică ca și produsele lor. În același timp, era foarte important să creăm zona de lucru ergonomică.
 

LAFARGE

Decizie

Biroul Lafarge din Moldova este un simbol al puterii companiei și a produselor sale. În același timp, pentru a crea un mediu confortabil, multe soluții au fost adaptate pentru o muncă confortabilă. Clientul nostru se îndreaptă cu îndrăzneală către noi realizări, în 2015, Lafarge a fuzionat cu compania Holcim. Cel mai bun semn că compania se schimbă, căutând viitorul. Noul birou subliniază doar aceste aspirații și grija pentru de personal. Ne bucurăm că am creat un alt birou cu adevărat atrăgător la Chișinău.

 

LAFARGE
Tapet - imitație de beton.
Masă exclusivă.

Rezultat

Forța și funcționalitatea au devenit fundamentul în jurul căruia a fost construit proiectul. Betonul este un simbol al durabilității. Abundența de beton din interior compensează căldura lemnului natural. În același timp, multe elemente arată ca beton, fiind cu adevărat elemente ce crează mai mult confort.
 

LAFARGE
LAFARGE
LAFARGE
LAFARGE
LAFARGE
LAFARGE
LAFARGE
LAFARGE
LAFARGE
LAFARGE
LAFARGE
LAFARGE
LAFARGE
LAFARGE
LAFARGE
LAFARGE
LAFARGE
LAFARGE
LAFARGE
LAFARGE

Alte lucrari

Proiect
MAIB
MAIB
Urmatorul
Proiect
Președinția RM
Președinția RM
Urmatorul
Proiect
AIRPORT CHISINAU
AIRPORT CHISINAU
Urmatorul

Lasă o solicitare

La baza unui proiect de succes se află comunicarea, studiul și analiza. Știi de ce are nevoie afacerea ta. Știm cum să realizăm acest lucru. Împreună dezvăluim potențialul ascuns al spațiului de birouri.

Marci

Produse de talie mondială cu o garanție de până la 5 ani