MAIB

Moldova Agroindbank este privită ca un pilon al sistemului bancar din Republica Moldova

Banc fondat pe 8 mai 1991. 

Fondat în 1991, Moldova Agroindbank SA este unul dintre liderii incontestabili pe piața bancară din Moldova. Banca este unul dintre cei mai mari angajatori din Moldova, cu peste 1.500 de specialiști în echipa MAIB. Banca acordă o atenție deosebită proiectelor inovatoare și întărește constant relațiile cu partenerii internaționali.

 

Apel

Ca parte a renovării uneia dintre filiale MAIB, situată într-o clădire de construcția veche. Era necesar să creăm un număr neobișnuit de mare de locuri de muncă, aranjate în jurul perimetrului, lăsând centrul oficiului liber. În același timp, designul urma să pună accentul pe eficacitatea tehnologică și inovativitatea clientului.

 

MAIB

Decizie

Utilizarea rațională a spațiului și multifuncționalitatea au devenit fundamentul în jurul căruia a fost creat proiectul. În toate zonele de lucru, de la biroul valutar până la zona oficiului central, au fost utilizate soluții multifuncționale. Zonele de lucru auxiliare au fost utilizate pentru zonarea spațiului, acest lucru a contribuit la menținerea confortului locurilor de muncă și la economisirea spațiului prețios.

 

MAIB
Zonele auxiliare de lucru împărtășesc spațiul.
Dulapuri încorporate cu elemente îndoite. Mânere din poliuretan, ca și marginea meselor.
Blatul mesei este dotat cu o suprafață din poliuritan - „Ergocromca”, care asigură comfort pe tot parcursul zilei de muncă
Scaunul pentru vizitatori Aoki (Antares, Cehia) - vor oferi confort vizitatorilor Dvs, și vor lăsa impresii plăcute datorită desighn-ului sau original.

Rezultat

Ediția britanică a Finanțelor Central Europe a evaluat succesul Moldovei Agroindbank în 2019, pentru rezultatele obținute, consiliul de expertiză a acordat titlul de „Cea mai bună bancă a Moldovei în calitate de active”. Îl felicităm pe MAIB pentru acest lucru și suntem încântați că am contribuit la crearea unui birou mai modern în Moldova.

 

Alte lucrari

Proiect
Președinția RM
Președinția RM
Urmatorul
Proiect
AIRPORT CHISINAU
AIRPORT CHISINAU
Urmatorul
Proiect
CVARTAL IMOBIL
CVARTAL IMOBIL
Urmatorul

Lasă o solicitare

La baza unui proiect de succes se află comunicarea, studiul și analiza. Știi de ce are nevoie afacerea ta. Știm cum să realizăm acest lucru. Împreună dezvăluim potențialul ascuns al spațiului de birouri.

Marci

Produse de talie mondială cu o garanție de până la 5 ani