ORANGE Moldova

2018
  • Operator de telecomunicații
  • Operator mobil
  • Furnizor de servicii de internet

 

Orange S.A. - Unul dintre principalii operatori de telecomunicații din lume. Echipa Orange are peste 135.000 de angajați în toată lumea și peste 300 în Moldova. Orange este construit în jurul ideii de „Human inside” conform căruia, cea mai mare valoare a companiei este un impact pozitiv asupra oamenilor, umanității și mediului.

 

Apel

Pentru biroul din Chișinău, Orange a dorit să reechipeze peste 200 de locuri de muncă, împărțite în trei grupuri: marketing, echipă IT și call center. Astfel, în cadrul unui proiect, trei sarcini diferite au fost rezolvate simultan. O provocare particulară a fost necesitatea de a readuce în viață proiectul cât mai repede posibil, menținând în același timp biroul.

ORANGE Moldova

Decizie

Ergonomia și identitatea au devenit fundamentul, în jurul căruia a fost construit proiectul de birouri Orange Moldova. După efectuarea cercetării, am identificat necesitățile cheie ale fiecărei echipe, integrându-le în ansamblul biroului și etica corporativă a clientului. Construcțiile modulare au fost utilizate din abundență, ceea ce a permis doar asamblarea și instalarea finală la fața locului.

 

ORANGE Moldova
Mese cu înălțime ajustabila.
Partiții absorbante de sunet.

Rezultat

Un proiect colosal, a fost finalizat în mai puțin de 40 de zile. Un spațiu de birou optimizat a demonstrat că compania Orange are grijă pentru sănătatea angajaților și tinde să ofere calitatea înaltă a serviciilor pentru clienți. Orange Moldova a fost recunoscut oficial de Institutul „Top Employers” drept cel mai bun angajator din Republica Moldova 7 ani consecutiv. Felicităm Orange Moldova pentru acest lucru și suntem încântați că am luat parte a acestei realizări, creând un alt birou modern în Moldova.

 

Alte lucrari

Proiect
MAIB
MAIB
Urmatorul
Proiect
Președinția RM
Președinția RM
Urmatorul
Proiect
AIRPORT CHISINAU
AIRPORT CHISINAU
Urmatorul

Lasă o solicitare

La baza unui proiect de succes se află comunicarea, studiul și analiza. Știi de ce are nevoie afacerea ta. Știm cum să realizăm acest lucru. Împreună dezvăluim potențialul ascuns al spațiului de birouri.

Marci

Produse de talie mondială cu o garanție de până la 5 ani