Președinția RM

Președinției Republicii Moldova joacă rolul oficiului administrației prezidențiale și a clădirii de stat. Până la 80 de persoane lucrează zilnic în președinție. Combinația de funcții biroului și clădiri publice necesită condiții de lucru confortabile și, în același timp, statut și stil pentru biroul corespunzător al conducătorului de stat și al echipei sale.

 

Apel

Ca parte a proiectului de restaurare a unuia dintre cele mai importante simboluri ale statalității, echipa Cabinet Plus a fost implicată în amenajarea și montarea mobilierului la trei zone de la etajul președintelui. Biroul secretarului, sală de conferințe, biroul președintelui și zona de recreere cu biblioteca președintelui au fost echipate de specialiștii noștri. A fost important să menținem stilul strict tipic clădirilor publice, creând în același timp, o zonă de lucru confortabilă și eficientă.

Președinția RM

Decizie

Stilul de afaceri și funcționalitatea au devenit fundamentul în jurul căruia a fost creat proiectul. Sălile de lucru pentru prima persoană a țării și echipa trebuie sa asigură ergonomia maximă și confortul în muncă, caracteristic birourilor moderne, menținând și transmițând în același timp stilul clasic a instituțiilor guvernamentale, care transpune fidelitatea tradițiilor.

 

Președinția RM
Scaunele rotative italiene cu mecanism de întoarcere.

Rezultat

Marea deschidere a președinției a avut loc pe 17 octombrie 2018. Suntem siguri că în noul birou, echipa președintelui Republicii Moldova va lucra și mai productiv pentru binele țării.

 

Alte lucrari

Proiect
MAIB
MAIB
Urmatorul
Proiect
AIRPORT CHISINAU
AIRPORT CHISINAU
Urmatorul
Proiect
CVARTAL IMOBIL
CVARTAL IMOBIL
Urmatorul

Lasă o solicitare

La baza unui proiect de succes se află comunicarea, studiul și analiza. Știi de ce are nevoie afacerea ta. Știm cum să realizăm acest lucru. Împreună dezvăluim potențialul ascuns al spațiului de birouri.

Marci

Produse de talie mondială cu o garanție de până la 5 ani