Turkish Airlines

2020

Compania aeriană a fost fondată pe 20 mai 1933.
Unul dintre liderii mondiali în călătoriile aeriene.

Compania servește 220 de destinatii din Turcia, în 108 de țări. Compania este unul dintre liderii călătoriilor aeriene pe scena mondială. Compania aeriană are peste 31.000 de angajați. Desigur, piața din Moldova este foarte importantă pentru companie.
 

Apel

La crearea unui birou regional la Chișinău, Turkish Airlines a căutat să creeze cel mai confortabil și mai convenabil spațiu. Nu este prima dată când echipa Cabinet Plus se confruntă cu o astfel de sarcină, de aceea pentru noi a fost important, să demonstrăm atitudine personalizată față de client. Proiectul a fost implementat în parteneriat cu compania Nayada, liderul de piață în compartimente de birou și izolare fonică.
 

Turkish Airlines

Decizie

Biroul Turkish Airlines este o soluție de calitate superioară. În același timp, este un birou care sprijină angajații motivați și pregătiți pentru noi provocări. Timp de trei ani consecutivi, în 2011, 2012 și 2013, Turkish Airlines a primit premii Skytrax pentru cea mai bună companie aeriană din Europa, și cea mai bună companie aeriană din sudul Europei. Acestea sunt subliniate de modul în care Turkish Airlines este axat pe succes. Noi felicităm clienții pentru această realizare și suntem încântați că am creat un alt birou avansat în Chișinău.

 

Turkish Airlines
Bar încorporat
Fotoliu IN Touch, câștigător al premiului Red Dot Design Award.

Rezultat

Concizia și atenția la detalii - au devenit principalul în jurul căruia a fost construit proiectul. Biroul a folosit exclusiv materiale și mobilierul de înaltă calitate. Pentru noi a fost important să demonstrăm o abordare personalizată, prin urmare, am integrat soluții cu motive orientale într-un design de birou laconic. Modelele cu linii moi au accentuat sofisticarea orientală, iar elementele de decor, cum ar fi un covor, au conferit caracterului turc a încăperii. În același timp, a fost foarte importantă menținerea funcționalității.
 

Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines

Alte lucrari

Proiect
MAIB
MAIB
Urmatorul
Proiect
Președinția RM
Președinția RM
Urmatorul
Proiect
AIRPORT CHISINAU
AIRPORT CHISINAU
Urmatorul

Lasă o solicitare

La baza unui proiect de succes se află comunicarea, studiul și analiza. Știi de ce are nevoie afacerea ta. Știm cum să realizăm acest lucru. Împreună dezvăluim potențialul ascuns al spațiului de birouri.

Marci

Produse de talie mondială cu o garanție de până la 5 ani