Z Building - neoclasicismul laconic.

Z Building este un centru de afaceri modern situat într-o clădire cu o istorie lungă și bogată. Designul clădirii de birouri are toate caracteristicile funcționale ale unui proiect modern, păstrând în același timp elementele arhitecturii clasice.

 

Apel

Conceptul proiectului de design este neoclasicismul laconic. Scopul proiectului este de a crea un birou confortabil și modern într-o clădire cu o lungă istorie. Aproape toate sarcinile de planificare și organizare a spațiului au fost rezolvate de experți de la Cabinet.md. Z building  este un omagiu adus tipurilor și formelor Chișinăului clasic, adaptat pentru confortul unei companii moderne, în dezvoltare dinamică.

Z Building - neoclasicismul laconic.

Decizie

Tendințele de design de ultimă oră sunt aduse la viață cu ajutorul materialelor de ultimă generație. Centrul de afaceri este situat în interiorul zidurilor unei clădiri cu o istorie veche de secole, iar designul clădirii subliniază acest fapt. De exemplu, în foaier, vizitatorii sunt întâmpinați de o pânză foto cu o priveliște al Chișinăului Vechi.

Z Building - neoclasicismul laconic.

Rezultat

Z building este istoria ce a reînviat în fața ochilor noștri. Spațiu pentru companii și oameni de afaceri care sunt gata să-și construiască succesul. Aspectul și confortul permit angajaților dvs. să se concentreze pe eficiență, în timp ce o locație în centrul orașului și un design nobil va face impresia potrivită în fața partenerilor de afaceri.

 

Alte lucrari

Proiect
MAIB
MAIB
Urmatorul
Proiect
Președinția RM
Președinția RM
Urmatorul
Proiect
AIRPORT CHISINAU
AIRPORT CHISINAU
Urmatorul

Lasă o solicitare

La baza unui proiect de succes se află comunicarea, studiul și analiza. Știi de ce are nevoie afacerea ta. Știm cum să realizăm acest lucru. Împreună dezvăluim potențialul ascuns al spațiului de birouri.

Marci

Produse de talie mondială cu o garanție de până la 5 ani