Companie

Îmbunătățirea realizărilor clienților prin intermediul soluțiilor optime în organizarea spațiului de muncă în oficii

Misiunea noastră este să înbunătățim rezultatul muncii clienților nostru prin intermediul soluțiilor optime pentru organizarea spațiilor de muncă în birouri. Suntem convinși că mobila aleasă corect și organizarea acesteia în spațiul Companiei Dvs. acționează asupra interacțiunii echipei și culturii vieții întreprinderii.

Marca comercială Cabinet plus aparține persoanei juridice „Acvilin-Grup” SRL. Aceasta există pe piața din domeniul de mobilă de birou din anul 2001. Este un importator direct de mobilă de oficiu, pereți de separare, soluții de atenuare a zgomotului, fotolii, accesorii și iluminare; și dealer oficial a  22 de producători dintre care producători de frunte din Europa de Est și Vest, Asia și SUA. De asemenea realizăm proiecte ne standarde prin intermediul spațiului propriu de producere.

Vă oferim oportunitatea de a evalua produsele noastre atât în calitate de soluții finite pentru birouri, cât și articole separate care sunt expuse în două Show-room-uri cu suprafața de 1000 m2 .

Pe piață

18 ani

Două showroomuri cu o suprafață de

1000 mp

Companii furnizoare

25

Garantia produsului

până la 5 ani

Marci