Portofoliu

 • ORANGE

  Proiect

  ORANGE

  Orange S.A. - Unul dintre principalii operatori de telecomunicații din lume. Echipa Orange are peste 135.000 de angajați în toată lumea și peste 300 în Moldova. Orange este construit în jurul ideii de „Human inside” conform căruia, cea mai mare valoare a companiei este un impact pozitiv asupra oamenilor, umanității și mediului.

   

  Detalii
 • AIRPORT CHISINAU

  Proiect

  AIRPORT CHISINAU

  Avioane a 19 companii aeriene operează regulat zboruri în 40 de direcții de la aeroportul din Chișinău. După renovare, Aeroportul Chișinău aproape că și-a dublat fluxul la 750 de pasageri pe oră, anual aeroportul servește mai mult de 3.000.000 de pasageri. În 2020, aeroportul a sărbătorit a 76-a aniversare.

   

  Detalii
 • MAIB

  Proiect

  MAIB

  Fondat în 1991, Moldova Agroindbank SA este unul dintre liderii incontestabili pe piața bancară din Moldova. Banca este unul dintre cei mai mari angajatori din Moldova, cu peste 1.500 de specialiști în echipa MAIB. Banca acordă o atenție deosebită proiectelor inovatoare și întărește constant relațiile cu partenerii internaționali.

   

  Detalii
 • Biroul MAIL.RU din Chișinău

  Proiect

  Biroul MAIL.RU din Chișinău

  Mail.ru Group este o echipă de profesioniști din diverse domenii, unită de un scop comun - de a crea și a îmbunătăți realitățile vieții de zi cu zi a unei persoane moderne. Este vorba de peste 100 de proiecte și 6000 de angajați care creează servicii.

  Detalii
 • CTSIC - Centrul Tehnic pentru Securitate Industrială şi Certificare

  Proiect

  CTSIC - Centrul Tehnic pentru Securitate Industrială şi Certificare

  CTSIC este un centru tehnic pentru siguranță industrială și certificare. Angajații întreprinderii studiază, analizează și implementează zilnic standarde de calitate și siguranță, îmbunătățind în orice mod posibil viața cetățenilor și a angajaților din Republica Moldova. În birourile companiei, se țin întâlniri cu reprezentanții companiilor mari, precum: „Tirex Petrol”, „Bemol Retail”, „Lukoil-Moldova” etc.

  Detalii
 • Președinția RM

  Proiect

  Președinția RM

  Președinției Republicii Moldova joacă rolul oficiului administrației prezidențiale și a clădirii de stat. Până la 80 de persoane lucrează zilnic în președinție. Combinația de funcții biroului și clădiri publice necesită condiții de lucru confortabile și, în același timp, statut și stil pentru biroul corespunzător al conducătorului de stat și al echipei sale.

   

  Detalii
 • Turkish Airlines

  Proiect

  Turkish Airlines

  Compania servește 220 de destinatii din Turcia, în 108 de țări. Compania este unul dintre liderii călătoriilor aeriene pe scena mondială. Compania aeriană are peste 31.000 de angajați. Desigur, piața din Moldova este foarte importantă pentru companie.
   

  Detalii
 • LAFARGE

  Proiect

  LAFARGE

  Lafarge se construiește în jurul ideii “Building for growth”. Scopul principal este de a conduce la o creștere continuă și simplificare a afacerilor prin crearea proiectelor atractive și de încredere. În toată lumea, pentru compania Lafarge lucrează peste 78 mii de oameni. În 2009, compania a vândut peste 150 milioane de tone de ciment.
   

  Detalii
 • CVARTAL IMOBIL

  Proiect

  CVARTAL IMOBIL

  Cvartal Imobil este un jucător important pe piața imobiliară din Moldova. Aceasta este o companie în curs de dezvoltare dinamică, care aplică în mod activ soluții îndrăznețe și noi tehnologii în activitatea sa. Echipa Cvartal Imobil tinde spre un adevărat profesionalism. Angajații sunt supuși în mod constant de pregătire profesională și certificare pentru a îndeplini standardele înalte ale companiei.
   

  Detalii

Lasă o solicitare

La baza unui proiect de succes se află comunicarea, studiul și analiza. Știi de ce are nevoie afacerea ta. Știm cum să realizăm acest lucru. Împreună dezvăluim potențialul ascuns al spațiului de birouri.

Marci

Produse de talie mondială cu o garanție de până la 5 ani