Image
Fotolii la super preț

până la 2023-08-31

Momentul potrivit pentru a vă schimba fotoliul, super prețuri și un sortiment larg!

Image

Integrați tehnologiile contemporane în oficiul Dvs.

9 295 MDL 13 435 MDL
Image
Fotoliu Nest, Burotime

până la 2023-08-31

Conceput pentru birourile moderne de nouă generație, cu aspectul său natural și structura confortabilă, Nest va adăuga culoare și dinamism spațiului dvs. de lucru prin aspectul său estetic. În timp ce forma sa organică vă oferă confort și funcționalitate îmbrățișându-vă corpul, opțiunile de picior metalic care vă permit să fie integrat împreună cu alte accesorii și piese de mobilier. Dimensiuni: - W: 670, L : 710, H: 810 mm. * Pretul este indicat pentru fotoliu - single, tapitat cu piele eco / stofă. Prețurile pot să difere în dependență de stofa selectată.

8 400 MDL 12 045 MDL
Image
QUICK STAND ECO

până la 2023-07-31

Suport pentru Laptop QUICK STAND ECO Producător Humanscale, USA.

9 325 MDL 12 430 MDL
Image
Exclusiv în Moldova. Fotolii premium de la Cabinet.md.

Sute de profesioniști de nivel mondial își investesc timpul și talentul în dezvoltare. Acestea creează fotoliul perfect care va avea grijă de sănătatea și bunăstarea Dvs. Cabinet Plus este lider în crearea și optimizarea spațiilor de lucru.

Image
Cabinet Plus - Seria executive office.

Biroul este semnul distinctiv al companiei dvs., astfel încât interiorul biroului trebuie să reflecte profesionalism, obiectivele și mesajul pe care doriți să-l transmiteți clientului - stabilitate, seriozitate, ospitalitate sau excelență.

Image
Fotolii Ergonomice - Cabinet Plus experts.

Fotoliile ergonomice reprezintă o investiție de termen lung nu numai în afacere, ci și în sănătate Dvs. și angajaților. Evident, mobilierul de înaltă calitate este mai scump, dar având în vedere durata de viață a produsului și faptul că vor fi utilizate aproape în fiecare zi, face această achiziție să fie una profitabilă.