Noutăți

Exclusiv în Moldova. Fotolii premium de la Cabinet.md.

Sute de profesioniști de nivel mondial își investesc timpul și talentul în dezvoltare. Acestea creează fotoliul perfect care va avea grijă de sănătatea și bunăstarea Dvs. Cabinet Plus este lider în crearea și optimizarea spațiilor de lucru.

Cabinet Plus - Seria executive office.

Biroul este semnul distinctiv al companiei dvs., astfel încât interiorul biroului trebuie să reflecte profesionalism, obiectivele și mesajul pe care doriți să-l transmiteți clientului - stabilitate, seriozitate, ospitalitate sau excelență.

Fotolii Ergonomice - Cabinet Plus experts.

Fotoliile ergonomice reprezintă o investiție de termen lung nu numai în afacere, ci și în sănătate Dvs. și angajaților. Evident, mobilierul de înaltă calitate este mai scump, dar având în vedere durata de viață a produsului și faptul că vor fi utilizate aproape în fiecare zi, face această achiziție să fie una profitabilă.

Mese reglabile - exclusiv la Cabinet Plus.

Corpurile noastre sunt create pentru mișcare, iar produsele Cabinet Plus susțin mobilitatea și activitatea utilizatorului. O masă reglabilă este cea mai bună alegere pentru persoanele care nu doresc să se adapteze la circumstanțe.

Cabinet.md - Spații transformabile.

Tendințele în proiectarea locurilor de muncă se îndreaptă spre crearea și utilizarea spațiilor multifuncționale în birou.

Cabinet.md - creăm birouri multisenzoriale.

Când intrați în loc de muncă modern, ar trebui să vă simțiți imediat mai bine, mai încrezător, motivat. Mobilierul trebuie aranjat organic, culorile ar trebui să fie plăcute ochiului.

Cabinet.md - birouri care stimulează inovația.

Nu există nicio îndoială despre asta; vin schimbări dramatice în tendințele de proiectare a spațiilor de birouri. După decenii de birouri fără chip,separate, multe companii cred acum că sunt necesare spații primitoare și umanizate pentru a stimula inovația.

Cabinet Plus - Forma succesului.

Întruchipăm succesul în proiectarea spațiilor de birou: i-am identificat caracteristicile cheie și apoi venim cu o formă adecvată și specifică pentru acestea. Rezultatul muncii noastre poate fi văzut în portofoliul nostru.

Tronul regelui este un simbol al statutului.

Tronul este un scaun al regelui, adesea instalat pe un podium și încoronat cu un baldachin, acesta subliniază puterea celui care stă pe tronul.

Cum să alegeți mobilier de birou. Cabinet.md.

Indiferent dacă doriți să actualizați mobilierul de birou existent sau deschideți primul birou, alegerea mobilierului de birou necesită o anumită prevedere.

Restaurant sushi Maguro - inspirație în formă pură.

Dezvoltat sub îndrumarea strictă a proiectantului și arhitectului din Moldova Elena Agafonova. Restaurantul oferă mâncăruri delicioase și o atmosferă plăcută. Interiorul restaurantului este un factor important în atragerea oaspeților

Furnizorul potrivit - Cabinet.md.

Dacă sunteți în căutarea mobilierului de birou care funcționează la fel de eficient ca și Dvs., atunci ați găsit furnizorul potrivit - Cabinet.md. Avem totul pentru locul de muncă.

Cabinet.md - creăm spații care inspiră succes.

Oamenii tind să se considere raționali, dar o mare parte a procesului decizional este condusă de emoții, adesea sub forma unui răspuns inconștient și imediat. Luând în considerare emoțiile, experții Cabinet.md proiectează spațiile de birou pentru succesul afacerii Dvs.

Cabinele acustice - Cabinet Plus Experts.

Cabinele acustice sunt din ce în ce mai mult utilizate pentru a organiza spațiul de lucru confortabil în birouri moderne. Acest atribut util se potrivește perfect în spațiul de birou, adăugând o anumită seriozitate și prestigiu întregului birou.

Cabinet plus într-un aspect nou. Începutul procesului de rebranding.

După 19 ani de activitate și mai multe schimbări care au avut loc recent, a devenit clar că nu numai clienții noștri așteaptă ca noi să creștem și să ne dezvoltăm, ci și noi înșine.

Sporiți productivitatea biroului prin designul și planificarea spațiului interior.

La Cabinet.md, echipa noastră știe cum să răspundă nevoilor funcționale ale biroului Dvs. în timp ce profită la maximum de spațiul și mobilierul de birou.

Tipuri de birouri în Chișinău: tip corridor, open space, combinate.

După tipul de amenajare, birourile sunt de obicei împărțite în: - birouri tip corridor, - birouri de tip hub, - birouri open space, - birouri combinate.

Cabinet.md - Fără dezordine! Problemele pe care le va rezolva sistemul de depozitare.

Cel mai bun mod de a obține curățenia este crearea unui mediu în care nu există loc pentru haos. Dați culoare și atmosferă unui spațiu de birou simplu. Imposibil? Vedeți răspunsul nostru la problemele tipice de birou - sisteme de depozitare de înaltă calitate de la producătorii europeni.

Cum să alegeți culoarea și iluminarea potrivită pentru biroul Dvs.

Culoarea poate înviora un birou și poate crea starea de spirit potrivită pentru profesioniștii Dvs. Culorile diferite pot avea efecte psihologice și emoționale diferite și permit angajatorului să maximizeze eficiența angajaților din birou.

Cabinet.md - Proiectare birourilor pentru o bunăsănătate mintală.

2020 este un an pe care nu-l vom uita. Ne-a testat profesionalismul și sănătatea mentală. Multe studii arată că lucrătorii sănătoși și fericiți își sporesc productivitatea, iar companiile sunt atenți la acest lucru.

Birouri moderne în Moldova: tot ce trebuie să știți.

Spațiile moderne de birouri sunt cu adevărat frumoase. Au dispărut rândurile nesfârșite de cabine, demult erau înlocuite de camere spațioase, culori vibrante, iluminare naturală și materiale sofisticate. Această trecere la designul deschis a avut un impact profund asupra fericirii, productivității și creativității angajaților din birourile moderne.

Ghid de proiectare și design al oficiului.

Termenul „design de birou” se referă la aspectele decorative și funcționale ale spațiului de lucru - este o știință care implică următoarele aspecte: Durabilitate. Tehnologie. Sănătate și bunăstarea. Cultură corporativă. Este important să rețineți că proiectarea biroului nu se referă doar la aranjarea meselor și scaunelor într-o cameră, ci este o știință despre spațiu și oameni. Designul interior este considerat acum o parte vitală și integrantă a creării unui spațiu de birou, fie că este vorba de un birou nou sau de o reînnoire a mobilierului existent.

Creați spațiu nelimitat cu produse My Space de la Cabinet Plus.

Cabinet Plus este un lider recunoscut în crearea și transformarea spațiilor de birou. Experții noștri folosesc soluții moderne pentru a vă optimiza și îmbunătăți oportunitățile de afacere. Linia de produse My Space a mărcii de talie mondială cu sediul în Lituania, Narbutas este o soluție modernă și fiabilă pentru spații de birouri.

Cabinet Plus - fotolii premium exclusive în Moldova.

Crearea unui fotoliu premium necesită ani de dezvoltare științifică, studiul al ergonomiei și fiziologiei umane, cele mai bune materiale și tehnologii avansate. Sute de profesioniști de nivel mondial își investesc timpul și talentul în dezvoltare. Acestea creează fotoliul perfect care va avea grijă de sănătatea și bunăstarea Dvs. pentru anii următori.

Cabinet Plus fotoliu ergonomic îmbunătățește sănătatea.

Procurarea unui fotoliu ergonomic reprezintă o investiție pe termen lung nu numai în afacerea Dvs., ci și în sănătate. Mai ales dacă luați în considerare termen lung și frecvența de exploatare împreună cu toate beneficiile pe care le obțineți.

Cum să alegi mobilierul pentru restaurante, cafenele și baruri. Sfaturi de la experții Cabinet Plus.

Pentru restaurante, mobilierul este un instrument important în atragerea vizitatorilor. Creând impresia despre local. Mobilierul frumos și de înaltă calitate îi redă potențialului vizitator ce nivel de deservire îl așteaptă, designul creează o atmosferă specială, care în sinergie cu alți factori, definește o „atmosferă de restaurant” pentru care consumatorul plătește.

Nuanțe importante în planificarea și construirea unui hotel.

Designul și arhitectura - elemente importante în afacerea hotelieră și merită o admirație specială, chiar și în afară de modelele de afaceri unei întreprinderi anumite. Cu toate acestea, în primul rând, un hotel este o afacere, astfel încât spațiile hoteliere sunt atent gândite din punct de vedere social și comportamental.

Cabinet Plus. Cum să lucrați de acasă cu plăcere.

În viața unui om de afaceri, muncă nu se oprește niciodată, prin urmare, pentru antreprenori și "AAA" profesioniști orientați spre eficiență, un birou la domiciliu este o normă.

Cabinet Plus - proiecte, ce unesc oameni cu natura.

În proiectele Cabinet Plus, creăm un spațiu care permite angajaților dvs. să respire profund și să se simtă liberi. Soluțiile utilizate în proiectele noastre ajută specialiștii să lucreze mai efficient, să îi motiveze și să le completeze cu idei creative.

Birou modern este un instrument important în lupta pentru profit.

Pe o piață cu o concurență atât de mare ca în Moldova, mulți uită de un lucru atât de important și la prima vedere evident ca o echipă profesionistă.

În mâinile artistului Mobilă se transformă în pânză.

Fotoliu este o unitate funcțională. Creând mobilă de designer, artistul se concentrează pe confort și comoditate, dar diferența dintre producția în masă și mobilierul de la designer în istorie și atenția la detalii.

Ce afectează prețul unui birou în Chișinău?

Prețul reparației, construcției și amenajării birourilor depinde de obiectivele proiectului. Știm care este cea mai bună soluție pentru fiecare dintre sarcini. Prin urmare, dacă obiectivul cheie este un preț accesibil, știm cum să realizăm acest lucru.

Scaune Tango! Toată lumea dansează!

Pentru un TANGO mereu este nevoie de doi. Fie vorba de scaun de conferință, scaun înalt sau fotoliu de tip Lounge cu spătar înalt, care oferă confidențialitate – îi veți găsi oricând acestuia o pereche demnă din acest grup de scaune.

Curând în Show-room-ul nostru !

Cabina acustică SILENT ROOM — locul ideal care garantează liniștea, calmul și intimitatea. Este nevoie doar să alegeți dimensiunea!

Reuniune de afaceri cu partenerii. Compania Dauphin

A avut loc întrevederea anuală cu vechiul nostru partener – producătorul german compania Dauphin. Am discutat despre direcții noi pentru dezvoltare, domnul Kappelman ne-a prezentat noile produse pe care le vom putea propune în curând în Moldova.

Marci