Noutăți

Image
Exclusiv în Moldova. Fotolii premium de la Cabinet.md.
Sute de profesioniști de nivel mondial își investesc timpul și talentul în dezvoltare. Acestea creează fotoliul perfect care va avea grijă de sănătatea și bunăstarea Dvs. Cabinet Plus este lider în crearea și optimizarea spațiilor de lucru.
Image
Cabinet Plus - Seria executive office.
Biroul este semnul distinctiv al companiei dvs., astfel încât interiorul biroului trebuie să reflecte profesionalism, obiectivele și mesajul pe care doriți să-l transmiteți clientului - stabilitate, seriozitate, ospitalitate sau excelență.
Image
Fotolii Ergonomice - Cabinet Plus experts.
Fotoliile ergonomice reprezintă o investiție de termen lung nu numai în afacere, ci și în sănătate Dvs. și angajaților. Evident, mobilierul de înaltă calitate este mai scump, dar având în vedere durata de viață a produsului și faptul că vor fi utilizate aproape în fiecare zi, face această achiziție să fie una profitabilă.
Image
Mese reglabile - exclusiv la Cabinet Plus.
Corpurile noastre sunt create pentru mișcare, iar produsele Cabinet Plus susțin mobilitatea și activitatea utilizatorului. O masă reglabilă este cea mai bună alegere pentru persoanele care nu doresc să se adapteze la circumstanțe.
Image
Cabinet.md - Spații transformabile.
Tendințele în proiectarea locurilor de muncă se îndreaptă spre crearea și utilizarea spațiilor multifuncționale în birou.
Image
Cabinet.md - creăm birouri multisenzoriale.
Când intrați în loc de muncă modern, ar trebui să vă simțiți imediat mai bine, mai încrezător, motivat. Mobilierul trebuie aranjat organic, culorile ar trebui să fie plăcute ochiului.
Image
Cabinet.md - birouri care stimulează inovația.
Nu există nicio îndoială despre asta; vin schimbări dramatice în tendințele de proiectare a spațiilor de birouri. După decenii de birouri fără chip,separate, multe companii cred acum că sunt necesare spații primitoare și umanizate pentru a stimula inovația.
Image
Cabinet Plus - Forma succesului.
Întruchipăm succesul în proiectarea spațiilor de birou: i-am identificat caracteristicile cheie și apoi venim cu o formă adecvată și specifică pentru acestea. Rezultatul muncii noastre poate fi văzut în portofoliul nostru.
Image
Tronul regelui este un simbol al statutului.
Tronul este un scaun al regelui, adesea instalat pe un podium și încoronat cu un baldachin, acesta subliniază puterea celui care stă pe tronul.
Image
Cum să alegeți mobilier de birou. Cabinet.md.
Indiferent dacă doriți să actualizați mobilierul de birou existent sau deschideți primul birou, alegerea mobilierului de birou necesită o anumită prevedere.
Image
Restaurant sushi Maguro - inspirație în formă pură.
Dezvoltat sub îndrumarea strictă a proiectantului și arhitectului din Moldova Elena Agafonova. Restaurantul oferă mâncăruri delicioase și o atmosferă plăcută. Interiorul restaurantului este un factor important în atragerea oaspeților
Image
Furnizorul potrivit - Cabinet.md.
Dacă sunteți în căutarea mobilierului de birou care funcționează la fel de eficient ca și Dvs., atunci ați găsit furnizorul potrivit - Cabinet.md. Avem totul pentru locul de muncă.