Ce afectează prețul unui birou în Chișinău?

Din 2001, echipa Cabinet Plus creează și organizează spațiile pentru birouri. În acest timp, am implementat sute de proiecte, atât pentru lideri de piață, cât și pentru companii mici. Putem declara cu mândrie că cei mai buni profesioniști ai Moldovei lucrează în beneficiul companiilor lor, stând la birourile create de Cabinet Plus.

Cabinet Plus - proiecte care rezolvă problemele afacerii dvs.

 

Secretul nostru de calificare: „nu vindem birouri scumpe sau ieftine, ci vindem birouri care funcționează pentru proprietar.” Echipa noastră va cerceta afacerea dvs. pentru a crea un spațiu de birou optim pentru sarcinile dvs.

Prețul reparației, construcției și amenajării birourilor depinde de obiectivele proiectului. Știm care este cea mai bună soluție pentru fiecare dintre sarcini. Prin urmare, dacă obiectivul cheie este un preț accesibil, știm cum să realizăm acest lucru.

 

Ce afectează prețul reparațiilor de birou.

 

Proiect de renovare sau reparare a biroului în Cabinet Plus este creat individual pentru fiecare client. Chiar dacă proiectul este construit numai în jurul soluțiilor standard, acceptate în general, creăm un proiect axat în mod special pe sarcina dvs.

Prețurile pentru repararea birourilor se bazează pe următorii indicatori.

 

 • Spațiu de birou
 • Starea spațiului la momentul începerii reparației;
 • Starea podelelor;
 • Lucrări de reparații estimate;
 • Costul materialelor de tiraj;
 • Costul materialelor pentru decorare;
 • Costul dezvoltării unui proiect de proiectare de birouri și aprobări de reamenajare.

 

Ce afectează prețul mobilierului de birou.

 

Proiectele pentru furnizarea și instalarea de mobilă de birou, amenajarea sălilor de conferințe sau a zonelor de recepție sunt sarcinile cele mai frecvent întâlnite de experții noștri. Pe baza vastei noastre experiențe, creăm cu ușurință soluția optimă pentru orice spațiu de birou.

Prețurile pentru mobilierul de birou se bazează pe următorii indicatori.

 

 • Disponibilitatea soluțiilor gata create pe piață;
 • Materiale și componente;
 • Birou în care este montat mobilierul;
 • Tehnologie de producție;
 • Volumul proiectului.

 

O abordare integrată este cea mai bună metodă de optimizare a costurilor.

 

Cabinet Plus este o echipă de profesioniști. Pe baza experienței noastre în implementarea de proiecte de orice complexitate, materiale bogate și baze tehnice și cunoștințe industriale, știm cum să creăm un spațiu de birou optim. Experții noștri sunt gata să se alăture proiectului în orice etapă sau să preia controlul proiectului încă de la început.

Control asupra tuturor etapelor proiectului garantează:

 

 • Achiziții integrate de la furnizori;
 • Asigurarea calității pentru toate elementele proiectului;
 • Supravegherea activităților subcontractanților;
 • Soluții optime pentru întregul complex;
 • Costurile prognozate în faza de proiectare.

 

În portofoliul nostru, puteți studia exemple de proiecte implementate de echipa Cabinet Plus. Fiecare dintre exemple este realizarea noastră, de care suntem pe bună dreptate mândri.

Aflați costurile implementării proiectului de la specialiștii Cabinet Plus.

 

Alte noutăți

Toate noutățile Icon
Image
Scaune Tango! Toată lumea dansează!

Pentru un TANGO mereu este nevoie de doi. Fie vorba de scaun de conferință, scaun înalt sau fotoliu de tip Lounge cu spătar înalt, care oferă confidențialitate – îi veți găsi oricând acestuia o pereche demnă din acest grup de scaune.

Image
Reuniune de afaceri cu partenerii. Compania Dauphin

A avut loc întrevederea anuală cu vechiul nostru partener – producătorul german compania Dauphin. Am discutat despre direcții noi pentru dezvoltare, domnul Kappelman ne-a prezentat noile produse pe care le vom putea propune în curând în Moldova.

Image
Curând în Show-room-ul nostru !

Cabina acustică SILENT ROOM — locul ideal care garantează liniștea, calmul și intimitatea. Este nevoie doar să alegeți dimensiunea!

Image
Birou modern este un instrument important în lupta pentru profit.

Pe o piață cu o concurență atât de mare ca în Moldova, mulți uită de un lucru atât de important și la prima vedere evident ca o echipă profesionistă.

Image
În mâinile artistului Mobilă se transformă în pânză.

Fotoliu este o unitate funcțională. Creând mobilă de designer, artistul se concentrează pe confort și comoditate, dar diferența dintre producția în masă și mobilierul de la designer în istorie și atenția la detalii.

Image
Ce afectează prețul unui birou în Chișinău?

Prețul reparației, construcției și amenajării birourilor depinde de obiectivele proiectului. Știm care este cea mai bună soluție pentru fiecare dintre sarcini. Prin urmare, dacă obiectivul cheie este un preț accesibil, știm cum să realizăm acest lucru.

Image
Cabinet Plus - proiecte, ce unesc oameni cu natura.

În proiectele Cabinet Plus, creăm un spațiu care permite angajaților dvs. să respire profund și să se simtă liberi. Soluțiile utilizate în proiectele noastre ajută specialiștii să lucreze mai efficient, să îi motiveze și să le completeze cu idei creative.

Image
Cabinet Plus. Cum să lucrați de acasă cu plăcere.

În viața unui om de afaceri, muncă nu se oprește niciodată, prin urmare, pentru antreprenori și "AAA" profesioniști orientați spre eficiență, un birou la domiciliu este o normă.

Image
Nuanțe importante în planificarea și construirea unui hotel.

Designul și arhitectura - elemente importante în afacerea hotelieră și merită o admirație specială, chiar și în afară de modelele de afaceri unei întreprinderi anumite. Cu toate acestea, în primul rând, un hotel este o afacere, astfel încât spațiile hoteliere sunt atent gândite din punct de vedere social și comportamental.

Image
Cum să alegi mobilierul pentru restaurante, cafenele și baruri. Sfaturi de la experții Cabinet Plus.

Pentru restaurante, mobilierul este un instrument important în atragerea vizitatorilor. Creând impresia despre local. Mobilierul frumos și de înaltă calitate îi redă potențialului vizitator ce nivel de deservire îl așteaptă, designul creează o atmosferă specială, care în sinergie cu alți factori, definește o „atmosferă de restaurant” pentru care consumatorul plătește.