Cabinet Plus. Cum să lucrați de acasă cu plăcere.

 

În viața unui om de afaceri, muncă nu se oprește niciodată, prin urmare, pentru antreprenori și profesioniști orientați spre eficiență, un birou la domiciliu este o normă. Un spațiu de lucru echipat la domiciliu vă permite să reacționați mai rapid la schimbările în mediul de afaceri și deschide noi oportunități pentru oamenii de afaceri care se află în continuă dezvoltare, deci este deosebit de important să abordați atent crearea unui birou acasă.


Optimizați locul de muncă pentru nevoile și sarcinile dvs.
 

În cultura japoneză, există conceptul de „shibui”, care implică eleganță strictă și nobilime, absența excentricității sau vulgarității. În conformitate cu acest concept, nu există un cuțit mai perfect și mai frumos decât cel mai ascuțit cuțit, deoarece este mai bun decât toate celelalte în funcția sa. Creați un birou la domiciliu cu o filosofie similară. Analizați toate sarcinile pe care le rezolvați în timpul muncii dvs. și creați un spațiu de lucru pentru scopuri anumite.
 

Dacă faceți sarcini de afaceri și analitice, este esențial să nu fiți sustras. Când vine vorba de sarcini creative, atunci mediul nu ar trebui să vă limiteze, ci, dimpotrivă, să aducă impulsurile creative la un nou nivel.
 

Gândiți-vă la modul în care vă veți folosi biroul de acasă. Cât de des sunați parteneri sau angajații? Vor vizita clienții sau partenerii biroul dvs. de acasă? De cât spațiu de stocare aveți nevoie? Răspunsurile la aceste întrebări vor defini aspectul locului dvs. de muncă.
 

Teatrul începe cu umerașele, iar spațiul de lucru cu fotoliul. Alegeți cel mai bun.
 

Există multe fapte evidente: poziția optimă pentru muncă, precum și afirmația că oamenii de succes lucrează mult mai mult decât majoritatea. Pentru a împiedica cazuri în care durerile de spate și oboseala vă va împiedica pe drumul spre succes, este esențial să alegeți mobilierul potrivit, în special un fotoliu de lucru.Țineți minte: un fotoliu ergonomic vă va elibera corpul de disconfort și vă va permite să lucrați mai inteligent. De exemplu: fotoliul Freedom creat de designerul Niels Diffrient se adaptează automat utilizatorului și creează mediul de lucru optim.

Freedom by Niels Diffrient

Obțineți echipamentul potrivit. Echipamentul nu va lucra pentru dvs., dar vă va rezolva multe probleme.
 

Timpul petrecut a oamenilor de afaceri și profesioniștii este prea scump pentru a fi petrecut în lupta cu mediul și disconfortul. Probabil aveți deja cele mai bune echipamente, fie laptop sau PC, dar sistemele ergonomice moderne le fac și mai eficiente. De exemplu: sub marca americană Humanscale din SUA există o cohortă întreagă de soluții pentru un spațiu de lucru eficient. Suporturi pentru laptopuri și tastaturi, suporturi pentru unități de sistem și dispozitive pentru gestionarea cablurilor. Toate produsele sunt de cea mai înaltă calitate, pentru profesioniștii a categoriei „AAA”.

 

L6 LAPTOP HOLDER + KEYBOARD SYSTEM by HUMANSCALE

Magia mesei calitative de lucru - trebuie să faceți un efort pentru a nu mai lucra.
 

Masa este un alt element al interiorului fără de care munca este imposibilă. Industria mobilei oferă un număr infinit de soluții de interior. Când vine vorba de mesele premium, există două forme a construcției principale : „clasice atemporale” de înaltă calitate, completate de forme moderne, cum ar fi masa OLLLY creată de designerul Pavel Vetrov.


OLLLY by Pavel Vetrov

Sau soluții de înaltă tehnologie care deschid proprietarilor un nou nivel de ergonomie și confort. De exemplu: un tabel cu funcția de reglare a înălțimii ACTIVE de la marca lituaniană Narbutas. Funcționalitatea avansată permite nu numai să selectați înălțimea optimă pentru utilizatorul așezat, ci și să lucrați în picioare.
 


 

ACTIVE by NARBUTAS

Lampa potrivită pentru camera de lucru îți luminează calea spre succes.
 

Lumina bună în cabinetul de lucru este baza productivității. De exemplu: lampă de masă HORIZON este un adevărat model a designului și funcționalității, un produs care a câștigat 17 premii de design.

HORIZON by Peter Statis and Michael McCoy

Mediul anti-stress
 

Aspectul auster al biroului dvs. nu este deloc un model de urmat. Acasă vă puteți permite un mediu anti-stres. Soluția optimă va fi nuanțele, materialele și decorul care evocă momente plăcute și subliniază individualitatea dvs.

 

Alte noutăți

Toate noutățile Icon
Image
Scaune Tango! Toată lumea dansează!

Pentru un TANGO mereu este nevoie de doi. Fie vorba de scaun de conferință, scaun înalt sau fotoliu de tip Lounge cu spătar înalt, care oferă confidențialitate – îi veți găsi oricând acestuia o pereche demnă din acest grup de scaune.

Image
Reuniune de afaceri cu partenerii. Compania Dauphin

A avut loc întrevederea anuală cu vechiul nostru partener – producătorul german compania Dauphin. Am discutat despre direcții noi pentru dezvoltare, domnul Kappelman ne-a prezentat noile produse pe care le vom putea propune în curând în Moldova.

Image
Curând în Show-room-ul nostru !

Cabina acustică SILENT ROOM — locul ideal care garantează liniștea, calmul și intimitatea. Este nevoie doar să alegeți dimensiunea!

Image
Birou modern este un instrument important în lupta pentru profit.

Pe o piață cu o concurență atât de mare ca în Moldova, mulți uită de un lucru atât de important și la prima vedere evident ca o echipă profesionistă.

Image
În mâinile artistului Mobilă se transformă în pânză.

Fotoliu este o unitate funcțională. Creând mobilă de designer, artistul se concentrează pe confort și comoditate, dar diferența dintre producția în masă și mobilierul de la designer în istorie și atenția la detalii.

Image
Ce afectează prețul unui birou în Chișinău?

Prețul reparației, construcției și amenajării birourilor depinde de obiectivele proiectului. Știm care este cea mai bună soluție pentru fiecare dintre sarcini. Prin urmare, dacă obiectivul cheie este un preț accesibil, știm cum să realizăm acest lucru.

Image
Cabinet Plus - proiecte, ce unesc oameni cu natura.

În proiectele Cabinet Plus, creăm un spațiu care permite angajaților dvs. să respire profund și să se simtă liberi. Soluțiile utilizate în proiectele noastre ajută specialiștii să lucreze mai efficient, să îi motiveze și să le completeze cu idei creative.

Image
Cabinet Plus. Cum să lucrați de acasă cu plăcere.

În viața unui om de afaceri, muncă nu se oprește niciodată, prin urmare, pentru antreprenori și "AAA" profesioniști orientați spre eficiență, un birou la domiciliu este o normă.

Image
Nuanțe importante în planificarea și construirea unui hotel.

Designul și arhitectura - elemente importante în afacerea hotelieră și merită o admirație specială, chiar și în afară de modelele de afaceri unei întreprinderi anumite. Cu toate acestea, în primul rând, un hotel este o afacere, astfel încât spațiile hoteliere sunt atent gândite din punct de vedere social și comportamental.

Image
Cum să alegi mobilierul pentru restaurante, cafenele și baruri. Sfaturi de la experții Cabinet Plus.

Pentru restaurante, mobilierul este un instrument important în atragerea vizitatorilor. Creând impresia despre local. Mobilierul frumos și de înaltă calitate îi redă potențialului vizitator ce nivel de deservire îl așteaptă, designul creează o atmosferă specială, care în sinergie cu alți factori, definește o „atmosferă de restaurant” pentru care consumatorul plătește.