În mâinile artistului Mobilă se transformă în pânză.

 

În mâinile artistului Mobilă se transformă în pânză.

Fotoliu este o unitate funcțională. Creând mobilă de designer, artistul se concentrează pe confort și comoditate, dar diferența dintre producția în masă și mobilierul de la designer în istorie și atenția la detalii.

Ce poveste ne poate spune un design al scaunului?

Speranțele, credințele și ambițiile unei întregi ere sunt țesute organic în designul scaunului. Modelele de mobilier care transmit cel mai exact spiritul epocii în care au fost create sunt recunoscute drept o clasică nemuritoare.

 

THE WASSILY CHAIR – MARCEL BREUER 1925 

Un simbol al credinței în funcționalism, creat în prima jumătate a secolului XX. Sfârșitul erei victoriene și industrializarea răspândită au dictat încredere în atingerea vârfului evoluției tehnologice.

Scaunul este inspirat de design bicicletei care este apropiat de perfecțiune. Creat din oțel tubular îndoit, a devenit un simbol al triumfului omenirii pentru contemporani și al stagnării acelei epoci pentru posteritate. Credința în vârful evoluției omenirii a fost eliminată de marea depresie și evoluția socială, iar metafora autorului a fost păstrată și a devenit clasică.

 

Ball Chair - Eero Aarnio 1960 

Evoluția tehnologică, explorarea spațiului și globalizarea din a doua jumătate a secolului XX l-au inspirat pe autor să creeze scaun de designer lipsit de forme ascuțite, asemănătoare cu „nava spațială a viitorului” și, în același timp, să strige despre nevoia de spațiu personal.

Scaunul a inspirat nu numai gânditorii generației, ci și industria mobilei, devenind un simbol integral al acelei epoci. Conceptul designerului s-a dovedit a fi profetic, multe probleme ridicate de design-ul său rămân relevante pentru zilele noastre. Inovator pentru contemporani și profet pentru posteritate, Eero Aarnio și-a scris numele în istoria designului.

 

GHOST CHAIRS - PHILIPPE STARCK 2002 

Simbolul erei noastre. Puternic și durabil ca societatea noastră, transparent și inteligibil ca lumea pe care o vedem prin prisma tehnologiei. Dar autorul îl numește: scaunul fantomă.

Deci așa autorul vede era noastră. Putem să fim de acord cu autor sau nu, dar trebuie doar să evaluăm profunzimea ideei povestite.

Mobilă de la designer este un triumf al inovației în ceea ce privește mobilierul și gândirea.

În primul rând, mobilier de design, este un lucru incredibil de confortabil și practic. Un astfel de mobilier devine o unitate practică și funcțională a interiorului din casă sau birou. În același timp, astfel de produse joacă rolul unei instalații de artă. Vizitați showroom Cabinet Plus din Chișinău și faceți cunoștință cu mobilierul de la designerii renumiți mondial.

În catalogul Cabinet Plus veți găsi multe modele de mobilier de design. Hadi Teherani, Roland Zund, Martin Ballendat și mulți alți autori, în Moldova, exclusiv în Cabinet Plus.

 

 

Alte noutăți

Toate noutățile Icon
Image
Scaune Tango! Toată lumea dansează!

Pentru un TANGO mereu este nevoie de doi. Fie vorba de scaun de conferință, scaun înalt sau fotoliu de tip Lounge cu spătar înalt, care oferă confidențialitate – îi veți găsi oricând acestuia o pereche demnă din acest grup de scaune.

Image
Reuniune de afaceri cu partenerii. Compania Dauphin

A avut loc întrevederea anuală cu vechiul nostru partener – producătorul german compania Dauphin. Am discutat despre direcții noi pentru dezvoltare, domnul Kappelman ne-a prezentat noile produse pe care le vom putea propune în curând în Moldova.

Image
Curând în Show-room-ul nostru !

Cabina acustică SILENT ROOM — locul ideal care garantează liniștea, calmul și intimitatea. Este nevoie doar să alegeți dimensiunea!

Image
Birou modern este un instrument important în lupta pentru profit.

Pe o piață cu o concurență atât de mare ca în Moldova, mulți uită de un lucru atât de important și la prima vedere evident ca o echipă profesionistă.

Image
În mâinile artistului Mobilă se transformă în pânză.

Fotoliu este o unitate funcțională. Creând mobilă de designer, artistul se concentrează pe confort și comoditate, dar diferența dintre producția în masă și mobilierul de la designer în istorie și atenția la detalii.

Image
Ce afectează prețul unui birou în Chișinău?

Prețul reparației, construcției și amenajării birourilor depinde de obiectivele proiectului. Știm care este cea mai bună soluție pentru fiecare dintre sarcini. Prin urmare, dacă obiectivul cheie este un preț accesibil, știm cum să realizăm acest lucru.

Image
Cabinet Plus - proiecte, ce unesc oameni cu natura.

În proiectele Cabinet Plus, creăm un spațiu care permite angajaților dvs. să respire profund și să se simtă liberi. Soluțiile utilizate în proiectele noastre ajută specialiștii să lucreze mai efficient, să îi motiveze și să le completeze cu idei creative.

Image
Cabinet Plus. Cum să lucrați de acasă cu plăcere.

În viața unui om de afaceri, muncă nu se oprește niciodată, prin urmare, pentru antreprenori și "AAA" profesioniști orientați spre eficiență, un birou la domiciliu este o normă.

Image
Nuanțe importante în planificarea și construirea unui hotel.

Designul și arhitectura - elemente importante în afacerea hotelieră și merită o admirație specială, chiar și în afară de modelele de afaceri unei întreprinderi anumite. Cu toate acestea, în primul rând, un hotel este o afacere, astfel încât spațiile hoteliere sunt atent gândite din punct de vedere social și comportamental.

Image
Cum să alegi mobilierul pentru restaurante, cafenele și baruri. Sfaturi de la experții Cabinet Plus.

Pentru restaurante, mobilierul este un instrument important în atragerea vizitatorilor. Creând impresia despre local. Mobilierul frumos și de înaltă calitate îi redă potențialului vizitator ce nivel de deservire îl așteaptă, designul creează o atmosferă specială, care în sinergie cu alți factori, definește o „atmosferă de restaurant” pentru care consumatorul plătește.