Birou modern este un instrument important în lupta pentru profit.

 

Conducerea afaceri în Moldova nu este un lucru ușor. Concurența ridicată împiedică scara creșterii, iar situația economică a cetățenilor împiedică creșterea profitului. Adăugați faptul imigrației constante a profesioniștilor în străinătate și veți obține o imagine în care a face business în Moldova este un adevărat eroism.

Eroismul este lăudat, dar nu aduce bani. Întrebarea este cum să creșteți rentabilitatea afacerilor în Moldova? Teoria businessului spune că activele trebuie să fie crescute. Pe o piață cu o concurență atât de mare ca în Moldova, mulți uită de un lucru atât de important și la prima vedere evident ca o echipă profesionistă.

O echipă profesionistă este avantajul afacerii Dvs.

Antreprenorii din liniile de afaceri arhaice pot să nu fie de acord cu această declarație. Dar furia cu care s-a desfășurat lupta pentru personal în cele mai dinamice industrii în întreaga lume, demonstrează  importanța personalului profesionist. În domenii precum industria IT, medicina, media, marketing etc. greu de atras specialiștii, numai cu salariu înalt.

În Republica Moldova și în alte țări, angajații își doresc tot mai des de la așa-numitele beneficii nemateriale. Birourile deschise și flexibile devin din tot mai populare printre angajații tineri și talentați. Alegeți un birou corect, așa voi primiți o echipă bună azi și faceți profit mâine.

Biroul flexibil oferă flexibilitatea echipei. Răspundeți primul la schimbările pieței.

Fiți cu un pas înaintea concurenților, luați rapid decizii proaspete și îndrăznețe. Acesta este devizul pe care se bazează companiile ce se dezvoltă dinamic. O astfel de filosofie nu poate fi așteptat de la angajații care vin la birou și așteaptă când trece ziua. Filosofia corporativă este transmisă de manageri, dar indiferent de profesionalismul lor, în timp această ardoare aventuroasă se estompează.

În această situație, birou confortabil ajunge la salvare. Procesele de business verificate și profesionalismul echipei dvs., înmulțite de mediul în care ei lucrează, vă oferă viteză, flexibilitate și, odată cu ea, primul loc în business.

Creați un birou în care specialiștii tind să lucreze eficient.

Birou - un ansamblu arhitectural care trezește un sentiment de comunitate între angajați.

Team building-ul este una dintre principalele tendințe din ultimii ani. Rar, imaginația specialiștilor în resurse umane este suficientă pentru ceva mai mult decât o excursie în grup la grătar sau Paintball. Iar efectul unor astfel de activități este temporar. Moralul din echipa dvs. trebuie menținut constant la un nivel înalt, iar biroul confortabil și modern creează spirit de echipa fiecare zi

Dezvoltați afacerea voastră împreună cu echipa Cabinet Plus.

Încredințați crearea, reparației sau renovarea biroului dvs. la profesioniști. Nu e o cheltuială, ci o investiție. Pe baza multor ani de experiență, cunoștințe și parteneriate în industrie, vom selecta cea mai bună soluție pentru afacerea dvs. Portofoliul nostru include peste o sută de proiecte implementate cu succes. Nu construim și nu furnizăm birouri, ci rezolvăm problemele afacerii dvs.

Citiți mai multe despre cum creștem profitul clienților noștri.

 

Alte noutăți

Toate noutățile Icon
Image
Scaune Tango! Toată lumea dansează!

Pentru un TANGO mereu este nevoie de doi. Fie vorba de scaun de conferință, scaun înalt sau fotoliu de tip Lounge cu spătar înalt, care oferă confidențialitate – îi veți găsi oricând acestuia o pereche demnă din acest grup de scaune.

Image
Reuniune de afaceri cu partenerii. Compania Dauphin

A avut loc întrevederea anuală cu vechiul nostru partener – producătorul german compania Dauphin. Am discutat despre direcții noi pentru dezvoltare, domnul Kappelman ne-a prezentat noile produse pe care le vom putea propune în curând în Moldova.

Image
Curând în Show-room-ul nostru !

Cabina acustică SILENT ROOM — locul ideal care garantează liniștea, calmul și intimitatea. Este nevoie doar să alegeți dimensiunea!

Image
Birou modern este un instrument important în lupta pentru profit.

Pe o piață cu o concurență atât de mare ca în Moldova, mulți uită de un lucru atât de important și la prima vedere evident ca o echipă profesionistă.

Image
În mâinile artistului Mobilă se transformă în pânză.

Fotoliu este o unitate funcțională. Creând mobilă de designer, artistul se concentrează pe confort și comoditate, dar diferența dintre producția în masă și mobilierul de la designer în istorie și atenția la detalii.

Image
Ce afectează prețul unui birou în Chișinău?

Prețul reparației, construcției și amenajării birourilor depinde de obiectivele proiectului. Știm care este cea mai bună soluție pentru fiecare dintre sarcini. Prin urmare, dacă obiectivul cheie este un preț accesibil, știm cum să realizăm acest lucru.

Image
Cabinet Plus - proiecte, ce unesc oameni cu natura.

În proiectele Cabinet Plus, creăm un spațiu care permite angajaților dvs. să respire profund și să se simtă liberi. Soluțiile utilizate în proiectele noastre ajută specialiștii să lucreze mai efficient, să îi motiveze și să le completeze cu idei creative.

Image
Cabinet Plus. Cum să lucrați de acasă cu plăcere.

În viața unui om de afaceri, muncă nu se oprește niciodată, prin urmare, pentru antreprenori și "AAA" profesioniști orientați spre eficiență, un birou la domiciliu este o normă.

Image
Nuanțe importante în planificarea și construirea unui hotel.

Designul și arhitectura - elemente importante în afacerea hotelieră și merită o admirație specială, chiar și în afară de modelele de afaceri unei întreprinderi anumite. Cu toate acestea, în primul rând, un hotel este o afacere, astfel încât spațiile hoteliere sunt atent gândite din punct de vedere social și comportamental.

Image
Cum să alegi mobilierul pentru restaurante, cafenele și baruri. Sfaturi de la experții Cabinet Plus.

Pentru restaurante, mobilierul este un instrument important în atragerea vizitatorilor. Creând impresia despre local. Mobilierul frumos și de înaltă calitate îi redă potențialului vizitator ce nivel de deservire îl așteaptă, designul creează o atmosferă specială, care în sinergie cu alți factori, definește o „atmosferă de restaurant” pentru care consumatorul plătește.