Sporiți productivitatea biroului prin designul și planificarea spațiului interior.

 

Angajaților le este greu să fie eficienți în mediul aglomerat. Proiectarea birourilor și planificarea spațiului interior este un domeniu în continuă evoluție, în care noi cercetări apar în mod constant. Acest lucru poate îngreuna companiile să țină pasul cu ultimele tendințe.

 


La Cabinet.md, echipa noastră de designeri și ingineri știe cum să răspundă nevoilor funcționale ale biroului Dvs. în timp ce profită la maximum de spațiul și mobilierul de birou.


Serviciile noastre de proiectare a birourilor și amenajări interioare vă permit să vă actualizați și să vă îmbunătățiți spațiul de lucru prin simplificarea fluxului de lucru cu produse de la brand-uri de renume mondial precum Bürotime, Interstuhl, Antares și multe altele.

 


Procesul de proiectare a biroului.


Pentru proiectele care necesită cercetare și inovare extinsă, Cabinet.md poate aduce la viață orice proiect, folosind cel mai bun design. Putem colabora direct cu arhitecții și designerii Dvs. pentru a integra oricare dintre produsele noastre în noul Dvs. mediu de lucru. Oferim o mare varietate de finisaje, zone de lucru și opțiuni personalizabile pentru ca locul de muncă să funcționeze cu adevărat pentru Dvs.
 

Faceți următorul pas.


Cabinet.md este echipat cu un set imens de instrumente și opțiuni pentru a vă optimiza spațiul de lucru în conformitate cu orice specificație. Pe lângă sprijinirea strategiilor eficiente din punct de vedere al costurilor, punem o mare valoare pe sustenabilitate - oferind soluții care nu au impact asupra mediului și a bugetului dumneavoastră. Specialiștii Cabinet.md creează soluții pentru afacerea Dvs., luând în considerare toate nevoile specialiștilor Dvs.


Explorați portofoliul nostru.


Când managerii CTSIC, centrului tehnic pentru siguranță industrială și certificare, au luat decizia de a revizui biroul, Cabinet.md i-a ajutat să găsească oportunități avantajoase și rentabile pentru a crea un spațiu de lucru eficient și impresionant, care a atras atât noi angajați, cât și productivitate crescută.

 


 

O gamă completă de servicii într-un singur loc.


Experiența noastră de mulți ani în soluții inovatoare pe teritoriul Moldovei permite specialiștilor noștri să se integreze în procesul de implementare a proiectului în orice etapă. Cabinet.md poate asigura furnizarea de mobilier de înaltă calitate de la branduri mondiale sau poate organiza producerea de soluții personalizate pe propria bază de producție. Modelul nostru de afaceri este simplu - nu vindem mobilier sau servicii, oferim soluții la problemele cu care se confruntă afacerea Dvs.
 

Cabinet.md - noi creăm spațiu.

 

Alte noutăți

Toate noutățile Icon
Image
Scaune Tango! Toată lumea dansează!

Pentru un TANGO mereu este nevoie de doi. Fie vorba de scaun de conferință, scaun înalt sau fotoliu de tip Lounge cu spătar înalt, care oferă confidențialitate – îi veți găsi oricând acestuia o pereche demnă din acest grup de scaune.

Image
Reuniune de afaceri cu partenerii. Compania Dauphin

A avut loc întrevederea anuală cu vechiul nostru partener – producătorul german compania Dauphin. Am discutat despre direcții noi pentru dezvoltare, domnul Kappelman ne-a prezentat noile produse pe care le vom putea propune în curând în Moldova.

Image
Curând în Show-room-ul nostru !

Cabina acustică SILENT ROOM — locul ideal care garantează liniștea, calmul și intimitatea. Este nevoie doar să alegeți dimensiunea!

Image
Birou modern este un instrument important în lupta pentru profit.

Pe o piață cu o concurență atât de mare ca în Moldova, mulți uită de un lucru atât de important și la prima vedere evident ca o echipă profesionistă.

Image
În mâinile artistului Mobilă se transformă în pânză.

Fotoliu este o unitate funcțională. Creând mobilă de designer, artistul se concentrează pe confort și comoditate, dar diferența dintre producția în masă și mobilierul de la designer în istorie și atenția la detalii.

Image
Ce afectează prețul unui birou în Chișinău?

Prețul reparației, construcției și amenajării birourilor depinde de obiectivele proiectului. Știm care este cea mai bună soluție pentru fiecare dintre sarcini. Prin urmare, dacă obiectivul cheie este un preț accesibil, știm cum să realizăm acest lucru.

Image
Cabinet Plus - proiecte, ce unesc oameni cu natura.

În proiectele Cabinet Plus, creăm un spațiu care permite angajaților dvs. să respire profund și să se simtă liberi. Soluțiile utilizate în proiectele noastre ajută specialiștii să lucreze mai efficient, să îi motiveze și să le completeze cu idei creative.

Image
Cabinet Plus. Cum să lucrați de acasă cu plăcere.

În viața unui om de afaceri, muncă nu se oprește niciodată, prin urmare, pentru antreprenori și "AAA" profesioniști orientați spre eficiență, un birou la domiciliu este o normă.

Image
Nuanțe importante în planificarea și construirea unui hotel.

Designul și arhitectura - elemente importante în afacerea hotelieră și merită o admirație specială, chiar și în afară de modelele de afaceri unei întreprinderi anumite. Cu toate acestea, în primul rând, un hotel este o afacere, astfel încât spațiile hoteliere sunt atent gândite din punct de vedere social și comportamental.

Image
Cum să alegi mobilierul pentru restaurante, cafenele și baruri. Sfaturi de la experții Cabinet Plus.

Pentru restaurante, mobilierul este un instrument important în atragerea vizitatorilor. Creând impresia despre local. Mobilierul frumos și de înaltă calitate îi redă potențialului vizitator ce nivel de deservire îl așteaptă, designul creează o atmosferă specială, care în sinergie cu alți factori, definește o „atmosferă de restaurant” pentru care consumatorul plătește.