Sporiți productivitatea biroului prin designul și planificarea spațiului interior.

 

Angajaților le este greu să fie eficienți în mediul aglomerat. Proiectarea birourilor și planificarea spațiului interior este un domeniu în continuă evoluție, în care noi cercetări apar în mod constant. Acest lucru poate îngreuna companiile să țină pasul cu ultimele tendințe.

 


La Cabinet.md, echipa noastră de designeri și ingineri știe cum să răspundă nevoilor funcționale ale biroului Dvs. în timp ce profită la maximum de spațiul și mobilierul de birou.


Serviciile noastre de proiectare a birourilor și amenajări interioare vă permit să vă actualizați și să vă îmbunătățiți spațiul de lucru prin simplificarea fluxului de lucru cu produse de la brand-uri de renume mondial precum Bürotime, Interstuhl, Antares și multe altele.

 


Procesul de proiectare a biroului.


Pentru proiectele care necesită cercetare și inovare extinsă, Cabinet.md poate aduce la viață orice proiect, folosind cel mai bun design. Putem colabora direct cu arhitecții și designerii Dvs. pentru a integra oricare dintre produsele noastre în noul Dvs. mediu de lucru. Oferim o mare varietate de finisaje, zone de lucru și opțiuni personalizabile pentru ca locul de muncă să funcționeze cu adevărat pentru Dvs.
 

Faceți următorul pas.


Cabinet.md este echipat cu un set imens de instrumente și opțiuni pentru a vă optimiza spațiul de lucru în conformitate cu orice specificație. Pe lângă sprijinirea strategiilor eficiente din punct de vedere al costurilor, punem o mare valoare pe sustenabilitate - oferind soluții care nu au impact asupra mediului și a bugetului dumneavoastră. Specialiștii Cabinet.md creează soluții pentru afacerea Dvs., luând în considerare toate nevoile specialiștilor Dvs.


Explorați portofoliul nostru.


Când managerii CTSIC, centrului tehnic pentru siguranță industrială și certificare, au luat decizia de a revizui biroul, Cabinet.md i-a ajutat să găsească oportunități avantajoase și rentabile pentru a crea un spațiu de lucru eficient și impresionant, care a atras atât noi angajați, cât și productivitate crescută.

 


 

O gamă completă de servicii într-un singur loc.


Experiența noastră de mulți ani în soluții inovatoare pe teritoriul Moldovei permite specialiștilor noștri să se integreze în procesul de implementare a proiectului în orice etapă. Cabinet.md poate asigura furnizarea de mobilier de înaltă calitate de la branduri mondiale sau poate organiza producerea de soluții personalizate pe propria bază de producție. Modelul nostru de afaceri este simplu - nu vindem mobilier sau servicii, oferim soluții la problemele cu care se confruntă afacerea Dvs.
 

Cabinet.md - noi creăm spațiu.