Cabinet Plus - fotolii premium exclusive în Moldova.

 

Crearea unui fotoliu premium necesită ani de dezvoltare științifică, studiul al ergonomiei și fiziologiei umane, cele mai bune materiale și tehnologii avansate. Sute de profesioniști de nivel mondial își investesc timpul și talentul în dezvoltare. Acestea creează fotoliul perfect care va avea grijă de sănătatea și bunăstarea Dvs. pentru anii următori.

Cabinet Plus este lider în crearea și optimizarea spațiilor de lucru. Oferim o gamă vastă de mobilier, gata să satisfacă nevoile oricărui client.

 

SILVER fotoliu din filmul James Bond.
 

Fotoliul SILVER, creat de designerul Hadi Teherani, de la marca INTERSTUHL, Germania, este un model în segmentul fotoliilor premium. Modelul împinge limetele perfecțiunii.
 

Corpul este fabricat din aluminiu periat. Toate sistemele de control sunt integrate în carcasă.
Argintul este un complement ideal pentru orice spațiu, în timp ce este perfect în sine. 

Forma, calitatea, curbele și detaliile acestui model nu vor lăsa pe nimeni indiferent.

 

FREEDOM - un nou nivel de libertate.

 

Designerul Niels Different este convins că forma este dictată în primul rând de funcție. Prin urmare, toate soluțiile de design utilizate în fotoliul pentru oficiu Freedom (Humanscale USA), rezolvă în primul rând problemele de ergonomie. 

Freedom este un fotoliu care se adaptează automat utilizatorului și îi permite să lucreze în cea mai confortabilă poziție.

Mecanismul de contrabalansare folosește greutatea persoanei așezate. Nu sunt necesare ajustări suplimentare pentru confortul optim. Când vă așezați, unghiul dintre trunchi și picioare se schimbă pentru cea mai confortabilă poziție.

 

Dacă sunteți în căutarea unui sprijin lombar sigur, Freedom este o opțiune excelentă. Datorită mecanismului său unic, veți avea suficient suport, indiferent de modul în care vă mișcați pe scaun. Chiar și atunci când vă sprijiniți pe scaunul Freedom, spatele Dvs. va fi bine susținut.