Cabinet.md - creăm birouri multisenzoriale.

Când intrați în loc de muncă modern, ar trebui să vă simțiți imediat mai bine, mai încrezător, motivat. Mobilierul trebuie aranjat organic, culorile ar trebui să fie plăcute ochiului. Trebuie să vă simțiți semnificativ și împuternicit. Dar de câte ori ați intrat într-un birou întunecat și aglomerat în care se simte miros a substanțelor chimice industriale misterioase? 

Experții au ajuns la concluzia că este imperativ să luați în considerare toate cele cinci simțuri ale forței de muncă atunci când luați în considerare proiectarea locului de muncă. Totul, de la iluminatul plăcut ochilor până la tapițeria plăcut moale și mirosurile revigorante pot îmbunătăți spațiu de birou.  

Soluțiile tehnologice și automatizarea cresc semnificativ cerințele pentru calitatea muncii fiecărui specialist, prin urmare, proiectarea spațiilor în centrul cărora se află confortul uman joacă un rol din ce în ce mai mare. 
 

Tendința de proiectare a locului de muncă care utilizează atribute multisenzoriale este designul biofil care se concentrează pe conectarea oamenilor cu natura. Pentru a aplica această tactică în propriul birou, luați în considerare cum se face spațiul interior mai mult ca un spațiu natural. Orice lucru fie un peretei cu plante vii sau mult aer curat și lumină naturală în zonele comune, va funcționa perfect. Unele companii folosesc designul biofil pentru a crea spații de întâlnire în aer liber, precum curți și grădini.

 

Alte noutăți

Toate noutățile Icon
Image
Scaune Tango! Toată lumea dansează!

Pentru un TANGO mereu este nevoie de doi. Fie vorba de scaun de conferință, scaun înalt sau fotoliu de tip Lounge cu spătar înalt, care oferă confidențialitate – îi veți găsi oricând acestuia o pereche demnă din acest grup de scaune.

Image
Reuniune de afaceri cu partenerii. Compania Dauphin

A avut loc întrevederea anuală cu vechiul nostru partener – producătorul german compania Dauphin. Am discutat despre direcții noi pentru dezvoltare, domnul Kappelman ne-a prezentat noile produse pe care le vom putea propune în curând în Moldova.

Image
Curând în Show-room-ul nostru !

Cabina acustică SILENT ROOM — locul ideal care garantează liniștea, calmul și intimitatea. Este nevoie doar să alegeți dimensiunea!

Image
Birou modern este un instrument important în lupta pentru profit.

Pe o piață cu o concurență atât de mare ca în Moldova, mulți uită de un lucru atât de important și la prima vedere evident ca o echipă profesionistă.

Image
În mâinile artistului Mobilă se transformă în pânză.

Fotoliu este o unitate funcțională. Creând mobilă de designer, artistul se concentrează pe confort și comoditate, dar diferența dintre producția în masă și mobilierul de la designer în istorie și atenția la detalii.

Image
Ce afectează prețul unui birou în Chișinău?

Prețul reparației, construcției și amenajării birourilor depinde de obiectivele proiectului. Știm care este cea mai bună soluție pentru fiecare dintre sarcini. Prin urmare, dacă obiectivul cheie este un preț accesibil, știm cum să realizăm acest lucru.

Image
Cabinet Plus - proiecte, ce unesc oameni cu natura.

În proiectele Cabinet Plus, creăm un spațiu care permite angajaților dvs. să respire profund și să se simtă liberi. Soluțiile utilizate în proiectele noastre ajută specialiștii să lucreze mai efficient, să îi motiveze și să le completeze cu idei creative.

Image
Cabinet Plus. Cum să lucrați de acasă cu plăcere.

În viața unui om de afaceri, muncă nu se oprește niciodată, prin urmare, pentru antreprenori și "AAA" profesioniști orientați spre eficiență, un birou la domiciliu este o normă.

Image
Nuanțe importante în planificarea și construirea unui hotel.

Designul și arhitectura - elemente importante în afacerea hotelieră și merită o admirație specială, chiar și în afară de modelele de afaceri unei întreprinderi anumite. Cu toate acestea, în primul rând, un hotel este o afacere, astfel încât spațiile hoteliere sunt atent gândite din punct de vedere social și comportamental.

Image
Cum să alegi mobilierul pentru restaurante, cafenele și baruri. Sfaturi de la experții Cabinet Plus.

Pentru restaurante, mobilierul este un instrument important în atragerea vizitatorilor. Creând impresia despre local. Mobilierul frumos și de înaltă calitate îi redă potențialului vizitator ce nivel de deservire îl așteaptă, designul creează o atmosferă specială, care în sinergie cu alți factori, definește o „atmosferă de restaurant” pentru care consumatorul plătește.