Creați spațiu nelimitat cu produse My Space de la Cabinet Plus.

Cabinet Plus este un lider recunoscut în crearea și transformarea spațiilor de birou. Experții noștri folosesc soluții moderne pentru a vă optimiza și îmbunătăți oportunitățile de afacere. Linia de produse My Space a mărcii de talie mondială cu sediul în Lituania, Narbutas este o soluție modernă și fiabilă pentru spații de birouri.
 

Sistemul My Space modular este viitorul spațiului de birouri.


Faceți cunoștință cu sistemul modular de deflectoare acustice. Soluția ideală pentru biroul modern. My Space este cel mai bun instrument pentru a crea confort acustic și intimitate în birouri deschise. My Space este o soluție universală, utilizând doar trei tipuri diferite de ecrane, acest produs rezolvă un număr imens de sarcini, oferă o gamă vastă de combinații diferite și oferă creativitate nelimitată.
 


Produsele My Space sunt soluții flexibile pentru cei care apreciaza dezvoltarea.


Un sistem acustic de deflecție vă permite să creați o varietate de zone. O zonă pentru muncă concentrată, o zonă pentru activități de socializare sau de creație sau o zonă de recreere. Și cel mai important, acest sistem se transformă rapid în funcție de sarcină.

Acest sistem oferă mediu de lucru confortabil, vă permite să organizați un spațiu de lucru individual sau o zonă de colaborare. O gamă vastă de configurații și soluții vă permite să vă distanțați de zgomotul ambiental și deschide noi posibilități angajaților Dvs.


 

Nimic mai mult decît totul esențial - este My Space.Paleta My Space Solution include:

Ecrane acustice în 5 lungimi (800 mm, 1000mm, 1200 mm, 1400 mm, 1600 mm) și 2 înălțimi (1320 mm, 1620 mm).

Blaturile personalizabile fac din My Space o soluție flexibilă pentru aproape orice mediu de lucru, iar caracteristica de reglare a înălțimii ajută la crearea unui spațiu de lucru confortabil pentru sarcini individuale.

Sisteme de electrificare. Designul modular vă permite să alimentați 6 locuri de muncă dintr-o priză. My Space este disponibil cu un adaptor de alimentare care poate fi utilizat pentru o sursă de alimentare standard.
 


Calitatea de neegalat se află în centrul atenției Narbutas.


Ecranele acustice My Space sunt umplute cu spumă specială care absoarbe sunetul, iar Dvs. alegeți singur tapițeria. Acest produs corespunde clasei acustice C așa cum a fost testat de un laborator acustic independent. Alegerea materialelor pentru mese și blaturi se potrivește cu calitatea înaltă care caracterizează toate produsele Narbutas.

Alte noutăți

Toate noutățile Icon
Image
Scaune Tango! Toată lumea dansează!

Pentru un TANGO mereu este nevoie de doi. Fie vorba de scaun de conferință, scaun înalt sau fotoliu de tip Lounge cu spătar înalt, care oferă confidențialitate – îi veți găsi oricând acestuia o pereche demnă din acest grup de scaune.

Image
Reuniune de afaceri cu partenerii. Compania Dauphin

A avut loc întrevederea anuală cu vechiul nostru partener – producătorul german compania Dauphin. Am discutat despre direcții noi pentru dezvoltare, domnul Kappelman ne-a prezentat noile produse pe care le vom putea propune în curând în Moldova.

Image
Curând în Show-room-ul nostru !

Cabina acustică SILENT ROOM — locul ideal care garantează liniștea, calmul și intimitatea. Este nevoie doar să alegeți dimensiunea!

Image
Birou modern este un instrument important în lupta pentru profit.

Pe o piață cu o concurență atât de mare ca în Moldova, mulți uită de un lucru atât de important și la prima vedere evident ca o echipă profesionistă.

Image
În mâinile artistului Mobilă se transformă în pânză.

Fotoliu este o unitate funcțională. Creând mobilă de designer, artistul se concentrează pe confort și comoditate, dar diferența dintre producția în masă și mobilierul de la designer în istorie și atenția la detalii.

Image
Ce afectează prețul unui birou în Chișinău?

Prețul reparației, construcției și amenajării birourilor depinde de obiectivele proiectului. Știm care este cea mai bună soluție pentru fiecare dintre sarcini. Prin urmare, dacă obiectivul cheie este un preț accesibil, știm cum să realizăm acest lucru.

Image
Cabinet Plus - proiecte, ce unesc oameni cu natura.

În proiectele Cabinet Plus, creăm un spațiu care permite angajaților dvs. să respire profund și să se simtă liberi. Soluțiile utilizate în proiectele noastre ajută specialiștii să lucreze mai efficient, să îi motiveze și să le completeze cu idei creative.

Image
Cabinet Plus. Cum să lucrați de acasă cu plăcere.

În viața unui om de afaceri, muncă nu se oprește niciodată, prin urmare, pentru antreprenori și "AAA" profesioniști orientați spre eficiență, un birou la domiciliu este o normă.

Image
Nuanțe importante în planificarea și construirea unui hotel.

Designul și arhitectura - elemente importante în afacerea hotelieră și merită o admirație specială, chiar și în afară de modelele de afaceri unei întreprinderi anumite. Cu toate acestea, în primul rând, un hotel este o afacere, astfel încât spațiile hoteliere sunt atent gândite din punct de vedere social și comportamental.

Image
Cum să alegi mobilierul pentru restaurante, cafenele și baruri. Sfaturi de la experții Cabinet Plus.

Pentru restaurante, mobilierul este un instrument important în atragerea vizitatorilor. Creând impresia despre local. Mobilierul frumos și de înaltă calitate îi redă potențialului vizitator ce nivel de deservire îl așteaptă, designul creează o atmosferă specială, care în sinergie cu alți factori, definește o „atmosferă de restaurant” pentru care consumatorul plătește.