Creați spațiu nelimitat cu produse My Space de la Cabinet Plus.

Cabinet Plus este un lider recunoscut în crearea și transformarea spațiilor de birou. Experții noștri folosesc soluții moderne pentru a vă optimiza și îmbunătăți oportunitățile de afacere. Linia de produse My Space a mărcii de talie mondială cu sediul în Lituania, Narbutas este o soluție modernă și fiabilă pentru spații de birouri.
 

Sistemul My Space modular este viitorul spațiului de birouri.


Faceți cunoștință cu sistemul modular de deflectoare acustice. Soluția ideală pentru biroul modern. My Space este cel mai bun instrument pentru a crea confort acustic și intimitate în birouri deschise. My Space este o soluție universală, utilizând doar trei tipuri diferite de ecrane, acest produs rezolvă un număr imens de sarcini, oferă o gamă vastă de combinații diferite și oferă creativitate nelimitată.
 


Produsele My Space sunt soluții flexibile pentru cei care apreciaza dezvoltarea.


Un sistem acustic de deflecție vă permite să creați o varietate de zone. O zonă pentru muncă concentrată, o zonă pentru activități de socializare sau de creație sau o zonă de recreere. Și cel mai important, acest sistem se transformă rapid în funcție de sarcină.

Acest sistem oferă mediu de lucru confortabil, vă permite să organizați un spațiu de lucru individual sau o zonă de colaborare. O gamă vastă de configurații și soluții vă permite să vă distanțați de zgomotul ambiental și deschide noi posibilități angajaților Dvs.


 

Nimic mai mult decît totul esențial - este My Space.Paleta My Space Solution include:

Ecrane acustice în 5 lungimi (800 mm, 1000mm, 1200 mm, 1400 mm, 1600 mm) și 2 înălțimi (1320 mm, 1620 mm).

Blaturile personalizabile fac din My Space o soluție flexibilă pentru aproape orice mediu de lucru, iar caracteristica de reglare a înălțimii ajută la crearea unui spațiu de lucru confortabil pentru sarcini individuale.

Sisteme de electrificare. Designul modular vă permite să alimentați 6 locuri de muncă dintr-o priză. My Space este disponibil cu un adaptor de alimentare care poate fi utilizat pentru o sursă de alimentare standard.
 


Calitatea de neegalat se află în centrul atenției Narbutas.


Ecranele acustice My Space sunt umplute cu spumă specială care absoarbe sunetul, iar Dvs. alegeți singur tapițeria. Acest produs corespunde clasei acustice C așa cum a fost testat de un laborator acustic independent. Alegerea materialelor pentru mese și blaturi se potrivește cu calitatea înaltă care caracterizează toate produsele Narbutas.