Furnizorul potrivit - Cabinet.md.

 

 

Dacă sunteți în căutarea mobilierului de birou care funcționează la fel de eficient ca și Dvs., atunci ați găsit furnizorul potrivit - Cabinet.md. Avem totul pentru locul de muncă. Bugetul nu ar trebui să fie o problemă, deoarece avem multe opțiuni pentru mobilier de birou economic, precum și modele mai scumpe și reprezentative. Echipați biroul cu Cabinet.md - de la zona de recepție, biroul de secretariat până la sală de conferințe.

 

 

Masa de birou și fotoliu confortabil sunt cele mai importante elemente ale oricărui birou. Cabinet.md este o gamă vastă de mobilier de birou. Mese și fotolii pentru locul un birou perfect, găsiți totul necesar într-un singur loc, chiar și mese reglabile. Modele premium de la Cabinet.md - mese și seturi de birou pentru confort maxim și posibilitatea de a face impresia corectă „chiar din cutie”.


Faceți cunoștință cu varietatea noastră de mobilier pentru birou.


 

 

Nu uitați de oaspeții ce vin la biroul Dvs, fie vizitatori sau parteneri de afacere. Oferim mai multe colecții pentru oaspeți și recepție, pentru a întâlni cu grijă și confort orice vizitator al biroului.
 

Păstrați fișierele importante și resursele de birou organizate: dulapuri, biblioteci și rafturi pentru literatură. Oferim mobilier de birou cunoscut pentru calitatea sa înaltă și durabilitatea excepțională, ceea ce înseamnă că puteți face cumpărături aici cu încredere.

 

Aflați mai multe despre proiectele noastre sau alegeți mobilier de birou în catalogul nostru.

 

 

Alte noutăți

Toate noutățile Icon
Image
Scaune Tango! Toată lumea dansează!

Pentru un TANGO mereu este nevoie de doi. Fie vorba de scaun de conferință, scaun înalt sau fotoliu de tip Lounge cu spătar înalt, care oferă confidențialitate – îi veți găsi oricând acestuia o pereche demnă din acest grup de scaune.

Image
Reuniune de afaceri cu partenerii. Compania Dauphin

A avut loc întrevederea anuală cu vechiul nostru partener – producătorul german compania Dauphin. Am discutat despre direcții noi pentru dezvoltare, domnul Kappelman ne-a prezentat noile produse pe care le vom putea propune în curând în Moldova.

Image
Curând în Show-room-ul nostru !

Cabina acustică SILENT ROOM — locul ideal care garantează liniștea, calmul și intimitatea. Este nevoie doar să alegeți dimensiunea!

Image
Birou modern este un instrument important în lupta pentru profit.

Pe o piață cu o concurență atât de mare ca în Moldova, mulți uită de un lucru atât de important și la prima vedere evident ca o echipă profesionistă.

Image
În mâinile artistului Mobilă se transformă în pânză.

Fotoliu este o unitate funcțională. Creând mobilă de designer, artistul se concentrează pe confort și comoditate, dar diferența dintre producția în masă și mobilierul de la designer în istorie și atenția la detalii.

Image
Ce afectează prețul unui birou în Chișinău?

Prețul reparației, construcției și amenajării birourilor depinde de obiectivele proiectului. Știm care este cea mai bună soluție pentru fiecare dintre sarcini. Prin urmare, dacă obiectivul cheie este un preț accesibil, știm cum să realizăm acest lucru.

Image
Cabinet Plus - proiecte, ce unesc oameni cu natura.

În proiectele Cabinet Plus, creăm un spațiu care permite angajaților dvs. să respire profund și să se simtă liberi. Soluțiile utilizate în proiectele noastre ajută specialiștii să lucreze mai efficient, să îi motiveze și să le completeze cu idei creative.

Image
Cabinet Plus. Cum să lucrați de acasă cu plăcere.

În viața unui om de afaceri, muncă nu se oprește niciodată, prin urmare, pentru antreprenori și "AAA" profesioniști orientați spre eficiență, un birou la domiciliu este o normă.

Image
Nuanțe importante în planificarea și construirea unui hotel.

Designul și arhitectura - elemente importante în afacerea hotelieră și merită o admirație specială, chiar și în afară de modelele de afaceri unei întreprinderi anumite. Cu toate acestea, în primul rând, un hotel este o afacere, astfel încât spațiile hoteliere sunt atent gândite din punct de vedere social și comportamental.

Image
Cum să alegi mobilierul pentru restaurante, cafenele și baruri. Sfaturi de la experții Cabinet Plus.

Pentru restaurante, mobilierul este un instrument important în atragerea vizitatorilor. Creând impresia despre local. Mobilierul frumos și de înaltă calitate îi redă potențialului vizitator ce nivel de deservire îl așteaptă, designul creează o atmosferă specială, care în sinergie cu alți factori, definește o „atmosferă de restaurant” pentru care consumatorul plătește.