Mese reglabile - exclusiv la Cabinet Plus.

 

Corpurile noastre sunt create pentru mișcare, iar produsele Cabinet Plus susțin mobilitatea și activitatea utilizatorului.

 

 

Masă reglabilă este cea mai bună alegere pentru persoanele care nu doresc să se adapteze la circumstanțe.

 

Mesele reglabile permit să mențineți activitatea fizică la un nivel înalt, cu confort maxim. Creșteți concentrația prin activități constante și schimbări a poziției de lucru. În combinație cu un fotoliu bun, vă protejează sănătatea și spatele.

 

Rapid, liniștit, elegant - EASY NARBUTAS

 

Masa își schimbă înălțimea folosind două motoare electrice sincrone montate în picioarele mesei. 

La comandă, puteți alege o configurație care vi se potrivește. Culoarea suprafeței și a suporturilor, trapelor, blocurilor electrice (Bachmann), canalelor de cablu suplimentare. Tot de ce aveți nevoie pentru confortul muncii!

 

Sistemul JAZZ. Pentru idei majore.

 

Masă reglabilă pentru echipe mari și productive. O soluție excelentă pentru întâlniri scurte cu echipa sau o pauză de cafea plăcută.

Înălțimea reglabilă a mesei oferă utilizatorului și mai multe opțiuni și permite diferite scenarii de întâlnire.

 

Ergonomie. Siguranță. Armonie - KBS ENRAN.

 

KBS înseamnă mobilier de birou funcțional care va lucra în favoarea Dvs. O caracteristică exclusivă a acestei serii este introducerea în producție a tehnologiei de turnare a marginilor din poliuretan. 

Spațiul de lucru demonstrează stilul proprietarului, arată natură, puterea, ambiția. Atingeți profesionalismul la nivelul maxim cu mesele reglabile de la Cabinet Plus.

 

Alte noutăți

Toate noutățile Icon
Image
Scaune Tango! Toată lumea dansează!

Pentru un TANGO mereu este nevoie de doi. Fie vorba de scaun de conferință, scaun înalt sau fotoliu de tip Lounge cu spătar înalt, care oferă confidențialitate – îi veți găsi oricând acestuia o pereche demnă din acest grup de scaune.

Image
Reuniune de afaceri cu partenerii. Compania Dauphin

A avut loc întrevederea anuală cu vechiul nostru partener – producătorul german compania Dauphin. Am discutat despre direcții noi pentru dezvoltare, domnul Kappelman ne-a prezentat noile produse pe care le vom putea propune în curând în Moldova.

Image
Curând în Show-room-ul nostru !

Cabina acustică SILENT ROOM — locul ideal care garantează liniștea, calmul și intimitatea. Este nevoie doar să alegeți dimensiunea!

Image
Birou modern este un instrument important în lupta pentru profit.

Pe o piață cu o concurență atât de mare ca în Moldova, mulți uită de un lucru atât de important și la prima vedere evident ca o echipă profesionistă.

Image
În mâinile artistului Mobilă se transformă în pânză.

Fotoliu este o unitate funcțională. Creând mobilă de designer, artistul se concentrează pe confort și comoditate, dar diferența dintre producția în masă și mobilierul de la designer în istorie și atenția la detalii.

Image
Ce afectează prețul unui birou în Chișinău?

Prețul reparației, construcției și amenajării birourilor depinde de obiectivele proiectului. Știm care este cea mai bună soluție pentru fiecare dintre sarcini. Prin urmare, dacă obiectivul cheie este un preț accesibil, știm cum să realizăm acest lucru.

Image
Cabinet Plus - proiecte, ce unesc oameni cu natura.

În proiectele Cabinet Plus, creăm un spațiu care permite angajaților dvs. să respire profund și să se simtă liberi. Soluțiile utilizate în proiectele noastre ajută specialiștii să lucreze mai efficient, să îi motiveze și să le completeze cu idei creative.

Image
Cabinet Plus. Cum să lucrați de acasă cu plăcere.

În viața unui om de afaceri, muncă nu se oprește niciodată, prin urmare, pentru antreprenori și "AAA" profesioniști orientați spre eficiență, un birou la domiciliu este o normă.

Image
Nuanțe importante în planificarea și construirea unui hotel.

Designul și arhitectura - elemente importante în afacerea hotelieră și merită o admirație specială, chiar și în afară de modelele de afaceri unei întreprinderi anumite. Cu toate acestea, în primul rând, un hotel este o afacere, astfel încât spațiile hoteliere sunt atent gândite din punct de vedere social și comportamental.

Image
Cum să alegi mobilierul pentru restaurante, cafenele și baruri. Sfaturi de la experții Cabinet Plus.

Pentru restaurante, mobilierul este un instrument important în atragerea vizitatorilor. Creând impresia despre local. Mobilierul frumos și de înaltă calitate îi redă potențialului vizitator ce nivel de deservire îl așteaptă, designul creează o atmosferă specială, care în sinergie cu alți factori, definește o „atmosferă de restaurant” pentru care consumatorul plătește.