Mese reglabile - exclusiv la Cabinet Plus.

 

Corpurile noastre sunt create pentru mișcare, iar produsele Cabinet Plus susțin mobilitatea și activitatea utilizatorului.

 

 

Masă reglabilă este cea mai bună alegere pentru persoanele care nu doresc să se adapteze la circumstanțe.

 

Mesele reglabile permit să mențineți activitatea fizică la un nivel înalt, cu confort maxim. Creșteți concentrația prin activități constante și schimbări a poziției de lucru. În combinație cu un fotoliu bun, vă protejează sănătatea și spatele.

 

Rapid, liniștit, elegant - EASY NARBUTAS

 

Masa își schimbă înălțimea folosind două motoare electrice sincrone montate în picioarele mesei. 

La comandă, puteți alege o configurație care vi se potrivește. Culoarea suprafeței și a suporturilor, trapelor, blocurilor electrice (Bachmann), canalelor de cablu suplimentare. Tot de ce aveți nevoie pentru confortul muncii!

 

Sistemul JAZZ. Pentru idei majore.

 

Masă reglabilă pentru echipe mari și productive. O soluție excelentă pentru întâlniri scurte cu echipa sau o pauză de cafea plăcută.

Înălțimea reglabilă a mesei oferă utilizatorului și mai multe opțiuni și permite diferite scenarii de întâlnire.

 

Ergonomie. Siguranță. Armonie - KBS ENRAN.

 

KBS înseamnă mobilier de birou funcțional care va lucra în favoarea Dvs. O caracteristică exclusivă a acestei serii este introducerea în producție a tehnologiei de turnare a marginilor din poliuretan. 

Spațiul de lucru demonstrează stilul proprietarului, arată natură, puterea, ambiția. Atingeți profesionalismul la nivelul maxim cu mesele reglabile de la Cabinet Plus.