Tipuri de birouri în Chișinău: tip corridor, open space, combinate.

 

După tipul de amenajare, birourile sunt de obicei împărțite în:
- birouri tip corridor,
- birouri de tip hub,
- birouri open space,
- birouri combinate.

 

 

Indiferent dacă începeți o nouă afacere sau ați fost de mult timp proprietarul unei afaceri, crearea mediului de lucru perfect pentru angajații Dvs. este esențială pentru succesul afacerii Dvs. Un mediu de lucru bun vă ajută angajații să prospere, menține moralul și îi face pe angajați să se simtă ca acasă.

Cea mai importantă parte a mediului de lucru este aspectul biroului. Există mai multe opțiuni de proiectare a birourilor care pot fi realizate atunci când discutați cu designerii de birouri. Astăzi, să aruncăm o privire la câteva obișnuite.

 

Plan de birou închis.

 

 

Spațiile închise de birou sunt vechiul stil de birou tradițional. Lucrătorilor se alocă spații private, care adesea diferă în ceea ce privește dimensiunea, spațiul ferestrei și locația.

Aceste spații private sunt, de asemenea, alocate, de obicei, pe baza rangului din cadrul companiei. 

Acesta este primul avantaj al acestui stil. Deoarece angajaților seniori li se oferă birouri mai luxoase, angajații vor avea un scop real, nu doar să lucreze pentru bani.

În al doilea rând, aceste birouri oferă de obicei multă confidențialitate. Acest lucru permite angajaților să lucreze fără a fi distras de la alți angajați sau de agitația mediului de lucru. Pe de altă parte, spațiile de birouri închise sunt de obicei încorporate într-o clădire de birouri sau etaj și necesită construcții serioase dacă cineva decide să schimbe ceva.

 

Aspect cubic.

 

 

La fel ca în cazul unui birou închis, un birou cu aspect cubic este alcătuit din spațiu personal pentru angajații dvs. Cu toate acestea, acestea nu sunt încorporate într-o clădire de birouri și constau, de obicei, din pereți glisante sau semi pereți. Aceasta oferă confidențialitate moderată fără a separa complet fiecare angajat.

Înălțimea pereților cabinei este cel mai important factor care distinge acest aspect de birou de altele. Pereții plini pot crea intimitatea unui birou închis privat. Pereții parțiali pot oferi angajaților mai multe oportunități de a colabora prin intimitate și zgomot redus.

 

Birou deschis, format open Space.

 

 

Birourile deschise cu un aspect modern și la modă sunt organizate cu birouri amenajate într-un mod specific, fără pereți sau partiții între ele, maximum jumătate de perete pentru stabilitate structurală. Acest aspect de birou este extrem de economic și compact.

Excelează oferind angajaților un spațiu de colaborare. Din cauza lipsei separatoarelor de spațiu, zgomotul și distragerea atenției sunt dezavantaje majore.

 

Birouri combinate.

 

 

Birourile combinate sunt unul dintre cele mai comune formate de birouri. Această soluție vă permite să optimizați costurile în timp ce creați un mediu de lucru confortabil pentru toți profesioniștii. Începând de la angajați operaționali și terminând cu manageri de top. O combinație inteligentă de spații de lucru și crearea unui spațiu eficient pentru creșterea și dezvoltarea afacerii Dvs. - acesta este Cabinet.md.

 

Alegeți Cabinet Plus pentru mobilierul de birou.

 

Sunteți gata să vă reproiectați biroul pentru a maximiza productivitatea și gândirea creativă? Cabinet Plus vă poate ajuta să proiectați designul perfect pentru afacerea Dvs.