Cabinet Plus - Seria executive office.

 

Pentru ca biroul funcțional să exprime calități de lider și autoritate, trebuie luate în considerare toate detaliile, inclusiv aspectele estetice și funcționale.

Biroul este semnul distinctiv al companiei dvs., astfel încât interiorul biroului trebuie să reflecte profesionalism, obiectivele și mesajul pe care doriți să-l transmiteți clientului - stabilitate, seriozitate, ospitalitate sau excelență.

Prin urmare, biroul trebuie să fie elegant și solemn, îngrijit și curat.

PLANA

 

Designerii italieni Roberto Lucci și Paolo Pampanoni au creat un design minimalist și modern pentru colecția Plana.

Această colecție dezvăluie pe deplin o viziune modernă a luxului și a calității înalte.

Armonia liniilor drepte și arcuite subliniază flexibilitatea, în timp ce materialele calde și sofisticate pun accentul pe nobilimea discretă.

Proprietarul biroului cu mobilier Plana este un businessman de încredere. Suportul dreptunghiular din metal demonstrează cât de mult Dvs. prețuiți fiabilitatea și siguranța nu numai în birou, ci și în relațiile de afaceri.

Seria PLANA Office
 

Linia de modele Plana de la Narbutas, o companie din Lituania, oferă o alegere vastă de soluții de interior pentru birouri.

Plana este un mobilier cu caracter, care arată determinarea și rezistența echipei dumneavoastră.

EXECUTIVE AIR
 

Seria Air este cel mai ușor de recunoscut prin designul elegant și minimalist al picioarelor mesei. Care în același timp îndeplinesc și un rol funcțional - cablurile de alimentare și Internet sunt montate în interior.
 

La crearea seriei Air, designerul Gediminas Jușka s-a inspirat din natura pură. Air creează un spațiu de birou funcțional, care este limpede ca apa și curat ca aerul.

Se pare că masa masivă atârnă în aer. Spiritul liber și ordinea în birou sunt ușor de întreținut, deoarece masa executivă AIR este dotată cu compartimente de depozitare acoperite cu piele de înaltă calitate.

AIR SERIES


Proprietarul biroului cu mobilier AIR este un om de afaceri activ și flexibil. Puritatea și nobilimea acestei serii creează spațiu pentru ideile Dvs, iar simplitatea permite să luați cu îndrăzneală orice decizie.

KBS 


KBS – este mobilier de oficiu funcțional, care va face lucrul pentru Dvs. O caracteristică excepțională a acestei serii este introducerea în producție a tehnologiei de turnare marginilor din poliuretan. Ergo Edge -este o soluție inovatoare de design cu o serie de avantaje:

KBS vă permite să creați soluții moderne și eficiente pentru dotarea diverselor zone ale oficiului, să organizați un spațiu unic, care va reflecta individualitatea și identitatea corporativă a companiei Dvs.

Biroul reflectă filosofia și personalitatea companiei dvs., vorbind în termeni de estetică și funcționalitate. Fiecare companie are propriul stil. Biroul managerului este un manifest de încredere și determinare pe care doar un proiect atent gândit cu mobilier de lux îl poate oferi.

Alte noutăți

Toate noutățile Icon
Image
Scaune Tango! Toată lumea dansează!

Pentru un TANGO mereu este nevoie de doi. Fie vorba de scaun de conferință, scaun înalt sau fotoliu de tip Lounge cu spătar înalt, care oferă confidențialitate – îi veți găsi oricând acestuia o pereche demnă din acest grup de scaune.

Image
Reuniune de afaceri cu partenerii. Compania Dauphin

A avut loc întrevederea anuală cu vechiul nostru partener – producătorul german compania Dauphin. Am discutat despre direcții noi pentru dezvoltare, domnul Kappelman ne-a prezentat noile produse pe care le vom putea propune în curând în Moldova.

Image
Curând în Show-room-ul nostru !

Cabina acustică SILENT ROOM — locul ideal care garantează liniștea, calmul și intimitatea. Este nevoie doar să alegeți dimensiunea!

Image
Birou modern este un instrument important în lupta pentru profit.

Pe o piață cu o concurență atât de mare ca în Moldova, mulți uită de un lucru atât de important și la prima vedere evident ca o echipă profesionistă.

Image
În mâinile artistului Mobilă se transformă în pânză.

Fotoliu este o unitate funcțională. Creând mobilă de designer, artistul se concentrează pe confort și comoditate, dar diferența dintre producția în masă și mobilierul de la designer în istorie și atenția la detalii.

Image
Ce afectează prețul unui birou în Chișinău?

Prețul reparației, construcției și amenajării birourilor depinde de obiectivele proiectului. Știm care este cea mai bună soluție pentru fiecare dintre sarcini. Prin urmare, dacă obiectivul cheie este un preț accesibil, știm cum să realizăm acest lucru.

Image
Cabinet Plus - proiecte, ce unesc oameni cu natura.

În proiectele Cabinet Plus, creăm un spațiu care permite angajaților dvs. să respire profund și să se simtă liberi. Soluțiile utilizate în proiectele noastre ajută specialiștii să lucreze mai efficient, să îi motiveze și să le completeze cu idei creative.

Image
Cabinet Plus. Cum să lucrați de acasă cu plăcere.

În viața unui om de afaceri, muncă nu se oprește niciodată, prin urmare, pentru antreprenori și "AAA" profesioniști orientați spre eficiență, un birou la domiciliu este o normă.

Image
Nuanțe importante în planificarea și construirea unui hotel.

Designul și arhitectura - elemente importante în afacerea hotelieră și merită o admirație specială, chiar și în afară de modelele de afaceri unei întreprinderi anumite. Cu toate acestea, în primul rând, un hotel este o afacere, astfel încât spațiile hoteliere sunt atent gândite din punct de vedere social și comportamental.

Image
Cum să alegi mobilierul pentru restaurante, cafenele și baruri. Sfaturi de la experții Cabinet Plus.

Pentru restaurante, mobilierul este un instrument important în atragerea vizitatorilor. Creând impresia despre local. Mobilierul frumos și de înaltă calitate îi redă potențialului vizitator ce nivel de deservire îl așteaptă, designul creează o atmosferă specială, care în sinergie cu alți factori, definește o „atmosferă de restaurant” pentru care consumatorul plătește.