Cabinet Plus - Seria executive office.

 

Pentru ca biroul funcțional să exprime calități de lider și autoritate, trebuie luate în considerare toate detaliile, inclusiv aspectele estetice și funcționale.

Biroul este semnul distinctiv al companiei dvs., astfel încât interiorul biroului trebuie să reflecte profesionalism, obiectivele și mesajul pe care doriți să-l transmiteți clientului - stabilitate, seriozitate, ospitalitate sau excelență.

Prin urmare, biroul trebuie să fie elegant și solemn, îngrijit și curat.

PLANA

 

Designerii italieni Roberto Lucci și Paolo Pampanoni au creat un design minimalist și modern pentru colecția Plana.

Această colecție dezvăluie pe deplin o viziune modernă a luxului și a calității înalte.

Armonia liniilor drepte și arcuite subliniază flexibilitatea, în timp ce materialele calde și sofisticate pun accentul pe nobilimea discretă.

Proprietarul biroului cu mobilier Plana este un businessman de încredere. Suportul dreptunghiular din metal demonstrează cât de mult Dvs. prețuiți fiabilitatea și siguranța nu numai în birou, ci și în relațiile de afaceri.

Seria PLANA Office
 

Linia de modele Plana de la Narbutas, o companie din Lituania, oferă o alegere vastă de soluții de interior pentru birouri.

Plana este un mobilier cu caracter, care arată determinarea și rezistența echipei dumneavoastră.

EXECUTIVE AIR
 

Seria Air este cel mai ușor de recunoscut prin designul elegant și minimalist al picioarelor mesei. Care în același timp îndeplinesc și un rol funcțional - cablurile de alimentare și Internet sunt montate în interior.
 

La crearea seriei Air, designerul Gediminas Jușka s-a inspirat din natura pură. Air creează un spațiu de birou funcțional, care este limpede ca apa și curat ca aerul.

Se pare că masa masivă atârnă în aer. Spiritul liber și ordinea în birou sunt ușor de întreținut, deoarece masa executivă AIR este dotată cu compartimente de depozitare acoperite cu piele de înaltă calitate.

AIR SERIES


Proprietarul biroului cu mobilier AIR este un om de afaceri activ și flexibil. Puritatea și nobilimea acestei serii creează spațiu pentru ideile Dvs, iar simplitatea permite să luați cu îndrăzneală orice decizie.

KBS 


KBS – este mobilier de oficiu funcțional, care va face lucrul pentru Dvs. O caracteristică excepțională a acestei serii este introducerea în producție a tehnologiei de turnare marginilor din poliuretan. Ergo Edge -este o soluție inovatoare de design cu o serie de avantaje:

KBS vă permite să creați soluții moderne și eficiente pentru dotarea diverselor zone ale oficiului, să organizați un spațiu unic, care va reflecta individualitatea și identitatea corporativă a companiei Dvs.

Biroul reflectă filosofia și personalitatea companiei dvs., vorbind în termeni de estetică și funcționalitate. Fiecare companie are propriul stil. Biroul managerului este un manifest de încredere și determinare pe care doar un proiect atent gândit cu mobilier de lux îl poate oferi.