Cabinet Plus fotoliu ergonomic îmbunătățește sănătatea.

 

Procurarea unui fotoliu ergonomic reprezintă o investiție pe termen lung nu numai în afacerea Dvs., ci și în sănătate. Mai ales dacă luați în considerare termen lung și frecvența de exploatare împreună cu toate beneficiile pe care le obțineți. 

Mobilierul de la Cabinet Plus îmbunătățește sănătatea angajaților și le permite să lucreze mai eficient.

 

Mobilierul de bună calitate oferă suport lombar.

 

Fotoliile de calitate scăzută vă pot supraîncarca coloana vertebrală, pot duce la o postură slabă, crescând susceptibilitatea la leziuni vertebrale.

Modelul Omnia - are o opțiune bogată de personalizare, puteți înlocui multe elemente de design, de la role la elemente ale mecanismului.

OMNIA by ANTARES

 

Instalarea mecanismului avansat SYN oferă utilizatorului posibilitatea de a regla înălțimea scaunului, de a bloca scaunul în multe poziții, de a regla forța de tensiune. Acest mecanism oferă o poziție optimă de lucru.

 

Fotoliu ergonomic ajută la ameliorarea durerilor de spate.

 

Durerea lombară este una dintre principalele cauze ale ineficienței la locul de muncă.

Fotoliu PURE de la marca germană INTERSTUHL are un spătar care a fost proiectat ținând cont de curbura naturală a coloanei vertebrale. Spătarul este, de asemenea, mai înalt pentru a susține întregul spate.

PURE by INTERSTUHL

 

Mecanismul fotoliului este echipat cu funcția de mișcare 3D, datorită acestuia, simultan cu spătarul înclinat în spate, scaunul se mișcă înainte și înapoi. 

Unghiul de vedere față de monitor și poziția mâinilor față de suprafața mesei rămân practic neschimbate. Datorită acestei soluții, partea inferioară a spătarului este în contact strâns cu spatele.

 

Fotoliu cu tetieră reduce durerile de gât.

Lucrătorii de birou se plâng adesea de rigiditatea gâtului și a umerilor. Acest lucru poate duce la complicații.

 

Fotoliu ERGOHUMAN susține capul și gâtul pentru a evita astfel de probleme. Mecanismul acestui model urmărește sincron mișcările persoanei care stă pe fotoliu. Rezistența spătarului este reglată automat în funcție de greutatea utilizatorului.

ERGOHUMAN by ANTARES

 

Cabinet Plus creează spațiu pentru ca afacerea dvs. să crească și să prospere. Achiziționarea mobilierului ergonomic avansat reprezintă o investiție pe termen lung în succesul companiei Dvs. și în dezvoltarea profesională a angajaților.

 

Marci