Cabinet.md - creăm spații care inspiră succes.

 

Oamenii tind să se considere raționali, dar o mare parte a procesului decizional este condusă de emoții, adesea sub forma unui răspuns inconștient și imediat.

 

 

Luând în considerare emoțiile, experții Cabinet.md proiectează spațiile de birou pentru succesul afacerii Dvs.
 

Proiectarea biroului și impactul acestuia asupra angajaților.
 

Designul plăcut poate avea un impact asupra celor care folosesc spațiul sau îl vizitează frecvent. Aceste emoții puternice sunt imprimate în minte datorită reacției emoționale trăite în acel moment. Designul poate genera un răspuns emoțional puternic din cauza surprizei și încântării. 

Experiențele imprevizibile și neașteptate declanșează eliberarea de dopamină în creier ca punct culminant în amintiri. Un design care surprinde și încântă momentele cheie ale experienței declanșează o conexiune emoțională între persoană și spațiu.

 

Designul biroului poate evoca un puternic răspuns emoțional prin surpriză și încântare.
 

Cum oferă designul surpriza și emoțiile pozitive? Prin activarea tuturor celor cinci simțuri, inclusiv a mirosului, care este cel mai strâns asociat cu memoria. Punctele de de tangență, cum ar fi materialele care declanșează o creștere a activității creierului, sunt plasate de-a lungul căii de cumpărare pentru a crea o conexiune și a ghida prin narațiunea de proiectare.

 

 

Încurajarea celorlalți să interacționeze cu spațiul - participarea prin activitate cognitivă, socială sau fizică în spațiu - va crea o experiență intuitivă, impresionantă, în comparație cu simpla observare.

Un design de spațiu care reflectă cu precizie caracteristicile culturale, sociale și comportamentale ale persoanelor care utilizează spațiul poate îmbunătăți munca, viața și interacțiunile și poate crea noi oportunități de afaceri.

 

Cabinet.md - creăm spații care inspiră succes.