Fotolii Ergonomice - Cabinet Plus experts.

Fotoliile ergonomice reprezintă o investiție de termen lung nu numai în afacere, ci și în sănătate Dvs. și angajaților. Evident, mobilierul de înaltă calitate este mai scump, dar având în vedere durata de viață a produsului și faptul că vor fi utilizate aproape în fiecare zi, face această achiziție să fie una profitabilă.

Un fotoliu de înaltă calitate ramîne nou mulți ani la rând și sporește eficiența angajaților, ceea ce va garanta profit. Acest lucru este valabil mai ales atunci când vine vorba de specialiști cu înaltă calificare, al căror timp este scump.

Fotoliile ergonomice de la Cabinet Plus mențin sănătatea angajaților și, prin urmare, le permit să lucreze mai eficient.

Fotoliu OMNIA (ANTARES) oferă suport postural. 

 

Fotolii tradiționale vă pot suprasolicita coloana vertebrală și, în timp, pot duce la o postură slabă, mărind problemele cu spatele.

Omnia este model complet reglabil ce asigură o postură corectă.

Modelul Omnia - are multe opțiuni de personalizare, puteți înlocui multe elemente structurale, de la role pînă la elemente ale mecanismului

Posibilitatea de a instala mecanismul avansat SYN oferă utilizatorului posibilitatea de a regla înălțimea fotoliului, de a fixa fotoliu în multe poziții și de a regla forța de înclinare.

Fotoliu PURE (Interstuhl) ajută la durerile de spate.

 

Durerea lombară este una dintre principalele cauze ale ineficienței la locul de muncă.

Fotoliu PURE are un spătar care a fost conceput pentru a se potrivi curburii naturale a coloanei vertebrale. Spătarul este, de asemenea, mai înalt pentru a susține întregul spate.

Mecanismul fotoliului este echipat cu funcția de mișcare 3D, datorită acestuia, fotoliul oferă poziția optimă în orice situația.

Unghiul de vedere față de monitor și poziția mâinilor față de suprafața mesei rămân practic neschimbate.

Fotoliu ERGOHUMAN (ANTARES) reduce durerile în zonă de gât.

 

Lucrătorii de birou adesea au probleme cu rigiditatea gâtului și a umerilor. Acest lucru poate duce la complicații.

Fotoliul ERGOHUMAN oferă suport pentru cap și gât astfel evita efectele negative. 

Mecanismul acestui model urmărește sincron mișcările persoanei care stă pe fotoliu. 

Rezistența spătarului este reglată automat în funcție de greutateшa corporală.

Fotoliu LORDO (Dauphin) ameliorează presiunea pe partea superioară a picioarelor.

 

Un fotoliu de calitate proastă poate pune presiune pe picioare.

Fotoliul LORDO are o formă anatomică, special concepută astfel încât circulația sângelui în extremitățile inferioare să nu fie perturbată.

Un glisor instalat în acesta vă permite să reglați adâncimea fotoliului de-a lungul șoldului.

Fotoliu Italy C28 (Status Group) oferă Îmbunătățirea circulației sângelui.

 

Un alt beneficiu major al fotoliilor ergonomice este efectul pozitiv asupra fluxul sanguin.

Fotoliu poate fi reglat pentru a asigura o circulație sanguină adecvată.

O bună circulație a sângelui previne umflarea si amortirea picioarelor.

Mecanismul "Multiblock" instalat în modelul ITALY C28, fixează fotoliu în orice poziție. 

Acest fapt vă permite să găsiți o poziție optimă de lucru.

Fotoliu F181 (Status Group) crește productivitatea.

 

Fotoliile confortabile și ergonomice mențin angajații fericiți și sănătoși. Ei mai rar sunt distrași de la lucru și mai rar suferă de dureri care pot cauza lipsa motivației.

Apariția fotoliilor ergonomice a dus la creșterea productivității și a calității muncii.

În fotoliul F181, totul este gândit până la cele mai mici detalii, astfel încât utilizatorul să nu se simtă obosit fizic la sfârșitul zilei de lucru.

Utilizatorul are capacitatea de a regla înălțimea fotoliului, unghiul și rigiditatea devierii spătarului, precum și capacitatea de a fixa spătarul în poziția selectată.

Designul elegant și sofisticat, precum și confortul sporit vor oferi eficiență maximă muncii.

We create space.
 

Cabinet Plus creează spațiu pentru ca afacerea dvs. să crească și să obțină succes. 

Achiziționarea mobilierului ergonomic avansat reprezintă o investiție de termen lung în succesul companiei și în dezvoltarea profesională a angajaților.

Alte noutăți

Toate noutățile Icon
Image
Scaune Tango! Toată lumea dansează!

Pentru un TANGO mereu este nevoie de doi. Fie vorba de scaun de conferință, scaun înalt sau fotoliu de tip Lounge cu spătar înalt, care oferă confidențialitate – îi veți găsi oricând acestuia o pereche demnă din acest grup de scaune.

Image
Reuniune de afaceri cu partenerii. Compania Dauphin

A avut loc întrevederea anuală cu vechiul nostru partener – producătorul german compania Dauphin. Am discutat despre direcții noi pentru dezvoltare, domnul Kappelman ne-a prezentat noile produse pe care le vom putea propune în curând în Moldova.

Image
Curând în Show-room-ul nostru !

Cabina acustică SILENT ROOM — locul ideal care garantează liniștea, calmul și intimitatea. Este nevoie doar să alegeți dimensiunea!

Image
Birou modern este un instrument important în lupta pentru profit.

Pe o piață cu o concurență atât de mare ca în Moldova, mulți uită de un lucru atât de important și la prima vedere evident ca o echipă profesionistă.

Image
În mâinile artistului Mobilă se transformă în pânză.

Fotoliu este o unitate funcțională. Creând mobilă de designer, artistul se concentrează pe confort și comoditate, dar diferența dintre producția în masă și mobilierul de la designer în istorie și atenția la detalii.

Image
Ce afectează prețul unui birou în Chișinău?

Prețul reparației, construcției și amenajării birourilor depinde de obiectivele proiectului. Știm care este cea mai bună soluție pentru fiecare dintre sarcini. Prin urmare, dacă obiectivul cheie este un preț accesibil, știm cum să realizăm acest lucru.

Image
Cabinet Plus - proiecte, ce unesc oameni cu natura.

În proiectele Cabinet Plus, creăm un spațiu care permite angajaților dvs. să respire profund și să se simtă liberi. Soluțiile utilizate în proiectele noastre ajută specialiștii să lucreze mai efficient, să îi motiveze și să le completeze cu idei creative.

Image
Cabinet Plus. Cum să lucrați de acasă cu plăcere.

În viața unui om de afaceri, muncă nu se oprește niciodată, prin urmare, pentru antreprenori și "AAA" profesioniști orientați spre eficiență, un birou la domiciliu este o normă.

Image
Nuanțe importante în planificarea și construirea unui hotel.

Designul și arhitectura - elemente importante în afacerea hotelieră și merită o admirație specială, chiar și în afară de modelele de afaceri unei întreprinderi anumite. Cu toate acestea, în primul rând, un hotel este o afacere, astfel încât spațiile hoteliere sunt atent gândite din punct de vedere social și comportamental.

Image
Cum să alegi mobilierul pentru restaurante, cafenele și baruri. Sfaturi de la experții Cabinet Plus.

Pentru restaurante, mobilierul este un instrument important în atragerea vizitatorilor. Creând impresia despre local. Mobilierul frumos și de înaltă calitate îi redă potențialului vizitator ce nivel de deservire îl așteaptă, designul creează o atmosferă specială, care în sinergie cu alți factori, definește o „atmosferă de restaurant” pentru care consumatorul plătește.