Exclusiv în Moldova. Fotolii premium de la Cabinet.md.

Crearea unui fotoliu din segmentul premium necesită ani de dezvoltare, studiul științific al ergonomiei și fiziologiei umane, cele mai bune materiale și tehnologii avansate.

Sute de profesioniști de nivel mondial își investesc timpul și talentul în dezvoltare. Acestea creează fotoliul perfect care va avea grijă de sănătatea și bunăstarea Dvs. Cabinet Plus este lider în crearea și optimizarea spațiilor de lucru. Oferim o gamă vastă de mobilier, gata să satisfacă nevoile oricărui client.

SILVER fotoliu din filmul James Bond.

 

Fotoliul SILVER, creat de designerul Hadi Teherani, de la marca INTERSTUHL, Germania, este un model în segmentul fotoliilor premium. Modelul depășește limitele perfecțiunii.

Carcasă este fabricat din aluminiu șlefuit. Toate mecanismele și sistemele de control sunt integrate în carcasă.

Silver este o completare ideală pentru orice spațiu și în același timp este perfect în sine. 

Forma, calitatea, curbele și detaliile acestui model nu vor lăsa pe nimeni indiferent.

FREEDOM - un nou nivel de libertate.

 

Designerul Niels Different este convins că forma este dictată în primul rând de funcție. Prin urmare, toate soluțiile de design utilizate în fotoliul Freedom , rezolvă în primul rând problemele de ergonomie. 

Freedom este un fotoliu care se adaptează automat utilizatorului și îi permite să lucreze în cea mai confortabilă poziție.

Mecanismul de contrabalansare folosește greutatea persoanei așezate. Nu sunt necesare ajustări suplimentare pentru confortul optim. Când vă așezați, unghiul dintre spetează și șezut se schimbă în așa fel ca să stați așezat în cea mai confortabilă poziție.

Dacă sunteți în căutarea unui fotoliu cu sprijin lombar - Freedom este o opțiune excelentă. Datorită mecanismului său unic, veți avea suficient suport, indiferent de modul în care vă mișcați pe scaun. 

Chiar și atunci când vă sprijiniți pe scaunul Freedom, spatele Dvs. va fi bine susținut.

 

IN TOUCH - contact cu perfectiunea.
 

Designerul de scaune Martin Ballendat a creat un model care va fi în contact permanent cu corpul și va oferi suport, indiferent de poziția utilizatorului.

Datorită utilizării tehnologiei Syncro-Dynamic, poziția corpului este întotdeauna în echilibru. Șederea lungă în fotoliu nu mai este obositoare , ci dimpotrivă - foarte confortabilă.

Baza scaunului este deosebit de flexibilă și este împărțită în trei segmente, ce permite o adaptare perfectă a unghiului spătarului în timpul mișcării.

InTouch urmărește mișcarea utilizatorului datorită construcției speciale din 3 piese, care sunt modelate pentru a se potrivi corpului, oferind astfel un confort ideal.

Fotoliul se reglează constant în timpul lucrului, creând poziția ideală pentru utilizator. 

Datorită acestui fapt, întregul proces de a sta pe fotoliu promovează o postură sănătoasă și elimină oboseala.

BOING
 

Fotoliul Boing produs de compania Status Group este o soluție pentru oamenii de afaceri care apreciază renumele și imaginea. 

În acest model a cărui ergonomie avansată și confort sunt combinate cu o construcție monolitică care declară fiabilitatea și încrederea utilizatorului.

Pentru crearea acestui fotoliu sunt folosite materiale de înaltă calitate. Pentru elementele tapițate, se folosește piele de lux, ale cărei trăsături distinctive sunt rezistență și aspectul luxos.

Un set de mecanisme de personalizare sunt montate sub baza fotoliului. Utilizatorul poate regla înălțimea fotoliului, unghiul spătarului și rigiditatea spătarului în timpul balansării.

 

Fotoliile Cabinet.md sunt pentru cei care își doresc să depășească limitele confortului.

 

Mobilierul de lux poate fi actual în toate timpurile. Producătorii folosesc materiale de cea mai înaltă calitate și atrag profesioniști cu o experiență vastă pentru fabricarea produselor sale.

 

Alte noutăți

Toate noutățile Icon
Image
Scaune Tango! Toată lumea dansează!

Pentru un TANGO mereu este nevoie de doi. Fie vorba de scaun de conferință, scaun înalt sau fotoliu de tip Lounge cu spătar înalt, care oferă confidențialitate – îi veți găsi oricând acestuia o pereche demnă din acest grup de scaune.

Image
Reuniune de afaceri cu partenerii. Compania Dauphin

A avut loc întrevederea anuală cu vechiul nostru partener – producătorul german compania Dauphin. Am discutat despre direcții noi pentru dezvoltare, domnul Kappelman ne-a prezentat noile produse pe care le vom putea propune în curând în Moldova.

Image
Curând în Show-room-ul nostru !

Cabina acustică SILENT ROOM — locul ideal care garantează liniștea, calmul și intimitatea. Este nevoie doar să alegeți dimensiunea!

Image
Birou modern este un instrument important în lupta pentru profit.

Pe o piață cu o concurență atât de mare ca în Moldova, mulți uită de un lucru atât de important și la prima vedere evident ca o echipă profesionistă.

Image
În mâinile artistului Mobilă se transformă în pânză.

Fotoliu este o unitate funcțională. Creând mobilă de designer, artistul se concentrează pe confort și comoditate, dar diferența dintre producția în masă și mobilierul de la designer în istorie și atenția la detalii.

Image
Ce afectează prețul unui birou în Chișinău?

Prețul reparației, construcției și amenajării birourilor depinde de obiectivele proiectului. Știm care este cea mai bună soluție pentru fiecare dintre sarcini. Prin urmare, dacă obiectivul cheie este un preț accesibil, știm cum să realizăm acest lucru.

Image
Cabinet Plus - proiecte, ce unesc oameni cu natura.

În proiectele Cabinet Plus, creăm un spațiu care permite angajaților dvs. să respire profund și să se simtă liberi. Soluțiile utilizate în proiectele noastre ajută specialiștii să lucreze mai efficient, să îi motiveze și să le completeze cu idei creative.

Image
Cabinet Plus. Cum să lucrați de acasă cu plăcere.

În viața unui om de afaceri, muncă nu se oprește niciodată, prin urmare, pentru antreprenori și "AAA" profesioniști orientați spre eficiență, un birou la domiciliu este o normă.

Image
Nuanțe importante în planificarea și construirea unui hotel.

Designul și arhitectura - elemente importante în afacerea hotelieră și merită o admirație specială, chiar și în afară de modelele de afaceri unei întreprinderi anumite. Cu toate acestea, în primul rând, un hotel este o afacere, astfel încât spațiile hoteliere sunt atent gândite din punct de vedere social și comportamental.

Image
Cum să alegi mobilierul pentru restaurante, cafenele și baruri. Sfaturi de la experții Cabinet Plus.

Pentru restaurante, mobilierul este un instrument important în atragerea vizitatorilor. Creând impresia despre local. Mobilierul frumos și de înaltă calitate îi redă potențialului vizitator ce nivel de deservire îl așteaptă, designul creează o atmosferă specială, care în sinergie cu alți factori, definește o „atmosferă de restaurant” pentru care consumatorul plătește.