Cabinet plus într-un aspect nou. Începutul procesului de rebranding.

 

Implementăm o nouă strategie a brandului. Scopul procesului de rebranding este consolidarea brandului Cabinet plus.

 

După 19 ani de activitate și mai multe schimbări care au avut loc recent, a devenit clar că nu numai clienții noștri așteaptă ca noi să creștem și să ne dezvoltăm, ci și noi înșine. Dezvoltarea dinamică a permis Cabinet plus să găsească noi parteneri și să prezinte clienților noștri soluții mai ergonomice și mai interesante.

 

 

Nou Showroom str. Eminescu 39A. Mai aproape de clienți și de echipă.

 

Ne concentrăm pe implementarea soluțiilor de proiectare și crearea de spații noi, chiar mai avansate și moderne pentru dezvoltarea afacerilor în Moldova. Brandul reînnoit Cabinet.md va prelua toată identitatea acumulată până în prezent, dezvoltându-și experiența.

 

Rebrandingul marchează o nouă etapă evolutivă pentru companie.

 

„Ne uităm la procesul de rebranding mult mai vast decât să ne schimbăm logo sau locația. Aceasta marchează începutul unei noi etape în dezvoltarea afacerii noastre, o manifestare a maturității și a conștientizării direcției în care se dezvoltă Cabinet plus.

Pe lângă crearea de spații de birouri, am format și soluții pentru HoReCa și spații publice, s-au făcut deja multe lucruri - urmați portofoliul nostru

 

 

În birouri de la Cabinet plus, experții de ultimă oră creează viitorul deja astăzi.

 

De-a lungul anilor, am crescut de la un importator de scaune la un expert în proiectarea birourilor și a spațiilor publice. Portofoliul nostru este acum dominat de soluții moderne pentru o serie de sectoare: birouri, restaurante, cafenele, hoteluri. 

Acestea sunt produse de calitate superioară, create de designeri și dezvoltatori remarcabili. Ne dezvoltăm constant și dorim ca realizările noastre să se reflecte în strategia și comunicările noastre. 

 

Cabinet.md - creăm spațiu pentru dezvoltarea afacerii Dvs.