Cabinet plus într-un aspect nou. Începutul procesului de rebranding.

 

Implementăm o nouă strategie a brandului. Scopul procesului de rebranding este consolidarea brandului Cabinet plus.

 

După 19 ani de activitate și mai multe schimbări care au avut loc recent, a devenit clar că nu numai clienții noștri așteaptă ca noi să creștem și să ne dezvoltăm, ci și noi înșine. Dezvoltarea dinamică a permis Cabinet plus să găsească noi parteneri și să prezinte clienților noștri soluții mai ergonomice și mai interesante.

 

 

Nou Showroom str. Eminescu 39A. Mai aproape de clienți și de echipă.

 

Ne concentrăm pe implementarea soluțiilor de proiectare și crearea de spații noi, chiar mai avansate și moderne pentru dezvoltarea afacerilor în Moldova. Brandul reînnoit Cabinet.md va prelua toată identitatea acumulată până în prezent, dezvoltându-și experiența.

 

Rebrandingul marchează o nouă etapă evolutivă pentru companie.

 

„Ne uităm la procesul de rebranding mult mai vast decât să ne schimbăm logo sau locația. Aceasta marchează începutul unei noi etape în dezvoltarea afacerii noastre, o manifestare a maturității și a conștientizării direcției în care se dezvoltă Cabinet plus.

Pe lângă crearea de spații de birouri, am format și soluții pentru HoReCa și spații publice, s-au făcut deja multe lucruri - urmați portofoliul nostru

 

 

În birouri de la Cabinet plus, experții de ultimă oră creează viitorul deja astăzi.

 

De-a lungul anilor, am crescut de la un importator de scaune la un expert în proiectarea birourilor și a spațiilor publice. Portofoliul nostru este acum dominat de soluții moderne pentru o serie de sectoare: birouri, restaurante, cafenele, hoteluri. 

Acestea sunt produse de calitate superioară, create de designeri și dezvoltatori remarcabili. Ne dezvoltăm constant și dorim ca realizările noastre să se reflecte în strategia și comunicările noastre. 

 

Cabinet.md - creăm spațiu pentru dezvoltarea afacerii Dvs.

Alte noutăți

Toate noutățile Icon
Image
Scaune Tango! Toată lumea dansează!

Pentru un TANGO mereu este nevoie de doi. Fie vorba de scaun de conferință, scaun înalt sau fotoliu de tip Lounge cu spătar înalt, care oferă confidențialitate – îi veți găsi oricând acestuia o pereche demnă din acest grup de scaune.

Image
Reuniune de afaceri cu partenerii. Compania Dauphin

A avut loc întrevederea anuală cu vechiul nostru partener – producătorul german compania Dauphin. Am discutat despre direcții noi pentru dezvoltare, domnul Kappelman ne-a prezentat noile produse pe care le vom putea propune în curând în Moldova.

Image
Curând în Show-room-ul nostru !

Cabina acustică SILENT ROOM — locul ideal care garantează liniștea, calmul și intimitatea. Este nevoie doar să alegeți dimensiunea!

Image
Birou modern este un instrument important în lupta pentru profit.

Pe o piață cu o concurență atât de mare ca în Moldova, mulți uită de un lucru atât de important și la prima vedere evident ca o echipă profesionistă.

Image
În mâinile artistului Mobilă se transformă în pânză.

Fotoliu este o unitate funcțională. Creând mobilă de designer, artistul se concentrează pe confort și comoditate, dar diferența dintre producția în masă și mobilierul de la designer în istorie și atenția la detalii.

Image
Ce afectează prețul unui birou în Chișinău?

Prețul reparației, construcției și amenajării birourilor depinde de obiectivele proiectului. Știm care este cea mai bună soluție pentru fiecare dintre sarcini. Prin urmare, dacă obiectivul cheie este un preț accesibil, știm cum să realizăm acest lucru.

Image
Cabinet Plus - proiecte, ce unesc oameni cu natura.

În proiectele Cabinet Plus, creăm un spațiu care permite angajaților dvs. să respire profund și să se simtă liberi. Soluțiile utilizate în proiectele noastre ajută specialiștii să lucreze mai efficient, să îi motiveze și să le completeze cu idei creative.

Image
Cabinet Plus. Cum să lucrați de acasă cu plăcere.

În viața unui om de afaceri, muncă nu se oprește niciodată, prin urmare, pentru antreprenori și "AAA" profesioniști orientați spre eficiență, un birou la domiciliu este o normă.

Image
Nuanțe importante în planificarea și construirea unui hotel.

Designul și arhitectura - elemente importante în afacerea hotelieră și merită o admirație specială, chiar și în afară de modelele de afaceri unei întreprinderi anumite. Cu toate acestea, în primul rând, un hotel este o afacere, astfel încât spațiile hoteliere sunt atent gândite din punct de vedere social și comportamental.

Image
Cum să alegi mobilierul pentru restaurante, cafenele și baruri. Sfaturi de la experții Cabinet Plus.

Pentru restaurante, mobilierul este un instrument important în atragerea vizitatorilor. Creând impresia despre local. Mobilierul frumos și de înaltă calitate îi redă potențialului vizitator ce nivel de deservire îl așteaptă, designul creează o atmosferă specială, care în sinergie cu alți factori, definește o „atmosferă de restaurant” pentru care consumatorul plătește.