Cabinet.md - Proiectare birourilor pentru o bunăsănătate mintală.

Biroul modern este un loc care poate să susține și inspiră, mai degrabă decât să interfereze cu sănătatea noastră mentală.

 

2020 este un an pe care nu-l vom uita. Ne-a testat profesionalismul și sănătatea mentală. Multe studii arată că lucrătorii sănătoși și fericiți își sporesc productivitatea, iar companiile sunt atenți la acest lucru.

Corporațiile mari tot mai des tind să protejează sănătate și bunăstare lucrătorilor. Acest moment face parte dintr-o recunoaștere a beneficiilor sănătății mintale. Atât la locul de muncă, cât și în general.

Nu există nici o îndoială că stresul, anxietatea și depresia s-au intensificat pe măsură ce oamenii se luptă cu limitele izolării și sunt forțați să conducă noi stiluri de viață. Angajatorii regândesc designul fizic al spațiului de birouri și modul în care acesta poate juca un rol important în îmbunătățirea sănătății mintale a angajaților lor.

Numeroase studii confirmă faptul că bunăstarea psihologică a angajaților este esențială. Companiile care investesc mai mult în bunăstarea angajaților obțin mai multe beneficii. Acum mai mult ca oricând, sănătatea mintală la birou este o temă importantă în proiectare birourilor.


Design interior de birou pentru o bunăsănătate mintală.


Plantele și materialele din lemn reduc stresul, în timp ce lumina naturală cu vedere la natură ajută la reducerea anxietății.

Un birou cu pereți verzi și o mulțime de plante pentru purificarea aerului și crearea unei atmosfere de interior sănătoase. Combinat cu un sistem energetic neutru de carbon și o ventilație îmbunătățită care reduce transmisia agenților patogeni din aer.

Lumina naturală este vitală. Biroul Orange din Chișinău are un spațiu deschis, cu mai multe desktopuri lângă ferestre, iar zonele de socializare și colaborare sunt separate de panouri acustice pentru a menține niveluri sonore confortabile și a reduce stresul cauzat de zgomot.


Oameni diferiți și spații diferite.


Proiectarea diferitelor tipuri de spații de lucru pentru diferite stiluri de lucru crește, de asemenea implicarea, iar această abordare axată pe angajați îmbunătățește calitatea vieții la birou.

De exemplu, designul al birourilor Moldova Agroindbank din Chișinău combină locuri de muncă individuale cu zone de relaxare pentru concentrare sau colaborare, zone de lucru nonformale și săli de tip închis.

Proiectarea pentru diferite personalități înseamnă că toată lumea va găsi un loc în care se  va bucura cu adevărat să lucreze. 

 

Spațiu pentru libertate.

 

Tot mai multe birouri stabilesc locuri liniștite pentru reflecție, meditație. În unele cazuri, acestea sunt mici săli de conferință convertibile, cu mobilier confortabil în interior.

Dar companiile se gândesc din ce în ce mai mult unde sunt amplasate aceste camere și cheltuiesc din ce în ce mai mulți bani pe designul lor.

Și spațiile liniștite devin parte dintr-o strategie mai largă de bunăstare corporativă care are ca scop crearea unor experiențe mai pozitive la locul de muncă și menținerea energiei și implicării oamenilor.

La biroul Cvartal Imobil din Chișinău, zonele de recreere ajută personalul să reducă nivelul de stres și să comunice mai strâns cu colegii și clienții.

 

Menținerea comunității.

 

Reproiectarea spațiului de lucru pentru prioritizarea colaborării va consolida biroul ca un spațiu vital pentru schimb de idei și cultura corporativă.

Biroul este un spațiu important în care angajații pot simți că fac parte din ceva mai mare, dintr-o echipă, dintr-o comunitate. Experții care acceptă și împărtășesc această cultură sunt gata să depună mai mult efort în munca lor.

 

Cabinet Plus - creăm spații care pot vindeca, nu interfera cu sănătatea mintală.

 

Alte noutăți

Toate noutățile Icon
Image
Scaune Tango! Toată lumea dansează!

Pentru un TANGO mereu este nevoie de doi. Fie vorba de scaun de conferință, scaun înalt sau fotoliu de tip Lounge cu spătar înalt, care oferă confidențialitate – îi veți găsi oricând acestuia o pereche demnă din acest grup de scaune.

Image
Reuniune de afaceri cu partenerii. Compania Dauphin

A avut loc întrevederea anuală cu vechiul nostru partener – producătorul german compania Dauphin. Am discutat despre direcții noi pentru dezvoltare, domnul Kappelman ne-a prezentat noile produse pe care le vom putea propune în curând în Moldova.

Image
Curând în Show-room-ul nostru !

Cabina acustică SILENT ROOM — locul ideal care garantează liniștea, calmul și intimitatea. Este nevoie doar să alegeți dimensiunea!

Image
Birou modern este un instrument important în lupta pentru profit.

Pe o piață cu o concurență atât de mare ca în Moldova, mulți uită de un lucru atât de important și la prima vedere evident ca o echipă profesionistă.

Image
În mâinile artistului Mobilă se transformă în pânză.

Fotoliu este o unitate funcțională. Creând mobilă de designer, artistul se concentrează pe confort și comoditate, dar diferența dintre producția în masă și mobilierul de la designer în istorie și atenția la detalii.

Image
Ce afectează prețul unui birou în Chișinău?

Prețul reparației, construcției și amenajării birourilor depinde de obiectivele proiectului. Știm care este cea mai bună soluție pentru fiecare dintre sarcini. Prin urmare, dacă obiectivul cheie este un preț accesibil, știm cum să realizăm acest lucru.

Image
Cabinet Plus - proiecte, ce unesc oameni cu natura.

În proiectele Cabinet Plus, creăm un spațiu care permite angajaților dvs. să respire profund și să se simtă liberi. Soluțiile utilizate în proiectele noastre ajută specialiștii să lucreze mai efficient, să îi motiveze și să le completeze cu idei creative.

Image
Cabinet Plus. Cum să lucrați de acasă cu plăcere.

În viața unui om de afaceri, muncă nu se oprește niciodată, prin urmare, pentru antreprenori și "AAA" profesioniști orientați spre eficiență, un birou la domiciliu este o normă.

Image
Nuanțe importante în planificarea și construirea unui hotel.

Designul și arhitectura - elemente importante în afacerea hotelieră și merită o admirație specială, chiar și în afară de modelele de afaceri unei întreprinderi anumite. Cu toate acestea, în primul rând, un hotel este o afacere, astfel încât spațiile hoteliere sunt atent gândite din punct de vedere social și comportamental.

Image
Cum să alegi mobilierul pentru restaurante, cafenele și baruri. Sfaturi de la experții Cabinet Plus.

Pentru restaurante, mobilierul este un instrument important în atragerea vizitatorilor. Creând impresia despre local. Mobilierul frumos și de înaltă calitate îi redă potențialului vizitator ce nivel de deservire îl așteaptă, designul creează o atmosferă specială, care în sinergie cu alți factori, definește o „atmosferă de restaurant” pentru care consumatorul plătește.