Cabinele acustice - Cabinet Plus Experts.

Cabinele acustice sunt din ce în ce mai mult utilizate pentru a organiza spațiul de lucru confortabil în birouri moderne. Acest atribut util se potrivește perfect în spațiul de birou, adăugând o anumită seriozitate și prestigiu întregului birou.

 

 

Cabina poate servi în calitatea de:
Mini zonă de conferințe.
Sală de ședințe.
O insulă de liniște în birou.


 

Izolare fonică.
 

Cabina acustică este proiectată folosind materiale inovatoare și izolează până la 45 decibeli, blocând eficient undele sonore de diferite frecvențe și volume.
 

Fără ecou.
 

Datorită materialelor ce absorb undele sonore, ecoul este amortizat eficient creând un mediu acustic confortabil.
 

Ventilare.
 

Ventilatorul silențios reînnoiește până la 30 metri cubi de aer pe oră. Amplasarea canalelor de ventilare exclude stagnarea locală a aerului și a dioxidului de carbon (CO₂).


 

Triplex din trei straturi.
 

Folosim triplex din trei straturi pentru producerea  cabinelor. Fiecare strat are grosimi diferite pentru a nu intra în rezonanță la diferite frecvențe sonore.
 

Iluminare LED.
 

Cabina acustică este echipată cu o lampă LED. Sistemul de iluminare crează o atmosferă plăcută de lucru, care sporește eficiența și concentrația. 

 

Priză și port USB.
 

Există o priză (220V) și un port USB în interiorul cabinei. Aceasta permite conectarea la rețea a tuturor dispozitivelor necesare pentru lucru.


 

Electronică inteligentă.
 

Cabina acustică știe când cineva este în interior. Sistemul de ventilație și iluminarea se pornește și se oprește în mod automat.

Posibilități mari de personalizare - posibilitatea de a alege tipul și culoarea tapițeriei. Partea exterioară poate fi făcută nu din țesătură, ci folosind PAL laminat.

 

Spațiile izolate fonic stimulează schimbul de idei, reduc nivelul de zgomot, măresc concentrația și sporesc productivitatea angajaților. 

Procesul de lucru în cabine este foarte convenabil datorită ergonomiei bine gândite, soluțiilor tehnologice și a materialelor premial.