Cabinele acustice - Cabinet Plus Experts.

Cabinele acustice sunt din ce în ce mai mult utilizate pentru a organiza spațiul de lucru confortabil în birouri moderne. Acest atribut util se potrivește perfect în spațiul de birou, adăugând o anumită seriozitate și prestigiu întregului birou.

 

 

Cabina poate servi în calitatea de:
Mini zonă de conferințe.
Sală de ședințe.
O insulă de liniște în birou.


 

Izolare fonică.
 

Cabina acustică este proiectată folosind materiale inovatoare și izolează până la 45 decibeli, blocând eficient undele sonore de diferite frecvențe și volume.
 

Fără ecou.
 

Datorită materialelor ce absorb undele sonore, ecoul este amortizat eficient creând un mediu acustic confortabil.
 

Ventilare.
 

Ventilatorul silențios reînnoiește până la 30 metri cubi de aer pe oră. Amplasarea canalelor de ventilare exclude stagnarea locală a aerului și a dioxidului de carbon (CO₂).


 

Triplex din trei straturi.
 

Folosim triplex din trei straturi pentru producerea  cabinelor. Fiecare strat are grosimi diferite pentru a nu intra în rezonanță la diferite frecvențe sonore.
 

Iluminare LED.
 

Cabina acustică este echipată cu o lampă LED. Sistemul de iluminare crează o atmosferă plăcută de lucru, care sporește eficiența și concentrația. 

 

Priză și port USB.
 

Există o priză (220V) și un port USB în interiorul cabinei. Aceasta permite conectarea la rețea a tuturor dispozitivelor necesare pentru lucru.


 

Electronică inteligentă.
 

Cabina acustică știe când cineva este în interior. Sistemul de ventilație și iluminarea se pornește și se oprește în mod automat.

Posibilități mari de personalizare - posibilitatea de a alege tipul și culoarea tapițeriei. Partea exterioară poate fi făcută nu din țesătură, ci folosind PAL laminat.

 

Spațiile izolate fonic stimulează schimbul de idei, reduc nivelul de zgomot, măresc concentrația și sporesc productivitatea angajaților. 

Procesul de lucru în cabine este foarte convenabil datorită ergonomiei bine gândite, soluțiilor tehnologice și a materialelor premial.

 

 

Alte noutăți

Toate noutățile Icon
Image
Scaune Tango! Toată lumea dansează!

Pentru un TANGO mereu este nevoie de doi. Fie vorba de scaun de conferință, scaun înalt sau fotoliu de tip Lounge cu spătar înalt, care oferă confidențialitate – îi veți găsi oricând acestuia o pereche demnă din acest grup de scaune.

Image
Reuniune de afaceri cu partenerii. Compania Dauphin

A avut loc întrevederea anuală cu vechiul nostru partener – producătorul german compania Dauphin. Am discutat despre direcții noi pentru dezvoltare, domnul Kappelman ne-a prezentat noile produse pe care le vom putea propune în curând în Moldova.

Image
Curând în Show-room-ul nostru !

Cabina acustică SILENT ROOM — locul ideal care garantează liniștea, calmul și intimitatea. Este nevoie doar să alegeți dimensiunea!

Image
Birou modern este un instrument important în lupta pentru profit.

Pe o piață cu o concurență atât de mare ca în Moldova, mulți uită de un lucru atât de important și la prima vedere evident ca o echipă profesionistă.

Image
În mâinile artistului Mobilă se transformă în pânză.

Fotoliu este o unitate funcțională. Creând mobilă de designer, artistul se concentrează pe confort și comoditate, dar diferența dintre producția în masă și mobilierul de la designer în istorie și atenția la detalii.

Image
Ce afectează prețul unui birou în Chișinău?

Prețul reparației, construcției și amenajării birourilor depinde de obiectivele proiectului. Știm care este cea mai bună soluție pentru fiecare dintre sarcini. Prin urmare, dacă obiectivul cheie este un preț accesibil, știm cum să realizăm acest lucru.

Image
Cabinet Plus - proiecte, ce unesc oameni cu natura.

În proiectele Cabinet Plus, creăm un spațiu care permite angajaților dvs. să respire profund și să se simtă liberi. Soluțiile utilizate în proiectele noastre ajută specialiștii să lucreze mai efficient, să îi motiveze și să le completeze cu idei creative.

Image
Cabinet Plus. Cum să lucrați de acasă cu plăcere.

În viața unui om de afaceri, muncă nu se oprește niciodată, prin urmare, pentru antreprenori și "AAA" profesioniști orientați spre eficiență, un birou la domiciliu este o normă.

Image
Nuanțe importante în planificarea și construirea unui hotel.

Designul și arhitectura - elemente importante în afacerea hotelieră și merită o admirație specială, chiar și în afară de modelele de afaceri unei întreprinderi anumite. Cu toate acestea, în primul rând, un hotel este o afacere, astfel încât spațiile hoteliere sunt atent gândite din punct de vedere social și comportamental.

Image
Cum să alegi mobilierul pentru restaurante, cafenele și baruri. Sfaturi de la experții Cabinet Plus.

Pentru restaurante, mobilierul este un instrument important în atragerea vizitatorilor. Creând impresia despre local. Mobilierul frumos și de înaltă calitate îi redă potențialului vizitator ce nivel de deservire îl așteaptă, designul creează o atmosferă specială, care în sinergie cu alți factori, definește o „atmosferă de restaurant” pentru care consumatorul plătește.